pai...am multe adrese de mail, nu stiu pe care. yahoo nu mai folosesc, nici nu mai stiu parola . retrimite pe forum PM si iti spun adresa buna.
Versiune printabilă
pai...am multe adrese de mail, nu stiu pe care. yahoo nu mai folosesc, nici nu mai stiu parola . retrimite pe forum PM si iti spun adresa buna.
Salutare colegi..am eu impresia ca a fost un update aseara, sau ma insel? a mai vazut cineva miscari?
Liniste si pace, cel putin pe .ro. Tocmai am facut un raport top 250 si am comparat cu cel de pe 25 Mai. Nimic special la mine. Alte pareri?
Site-urile mele nu au inregistrat modificari de pozitii, chiar daca nu am mai adaugat continut si links chiar inainte de Panda 4.0, din lipsa de timp.
E posibil sa fie un update, teoretic ar trebui sa vina penguin (de mult timp). Se vaita cineva pe skype ca i-au disparut site-urile, dar nu dau nume:)
A fost un update major cred si s-ar putea sa aiba dreptate Tom cu Penguin.
Eu am pierdut pozitii la 90% din keywordurile cu care rankam pe prima pagina (majoritatea au ajuns pe pagina 5 sau mai jos). Ciudat e ca celelalte 10% au ramas la fel ca inainte.
E singurul site la care am facut link building in ultima vreme si singurul care a fost afectat.
cine zicea ca nu ajungi cu siteuri de aff. pe prima pagina ? https://www.google.ro/?gws_rd=ssl#q=haine+online
Garantat nu a fost nici-un pinguin! Poate vine dar ...nu a fost
la mine pe un site din afara garantat a fost