Nu prea sunt bune, ai statistici foarte slabe, iar pentru un magazin online ai nevoie de multe informatii
Versiune printabilă
Nu stiam pentru ce doreste . Pentru anumite siteuri sunt ok
Folosesc StatCounter. Simplu de folosit, se poate conecta cu contul Google WMT pentru a imbunatati analiza cuvintelor cheie, usor de implementat.
In ultima luna au facut ceva update-uri si au fost momente cand actualizarile statisticilor s-au facut mai greu.
Pentru statistici pe perioade lungi trebuie cont platit. Preturi intre 4 si 95 Euro pe luna.
Revenind la posibilul update, pe travel (.ro) situatia e ciudata. Variatii mari de la o zi la alta, inclusiv la siteurile cu autoritate. M-am plans de scaderi de 5-10% trafic, zilele urmatoare cresteri seminificative urmate de alte scaderi, acum iar crestere.
Am cateva site-uri din top 10 pe care le monitorizez constant. Si ele urmeaza acelasi "pattern". Am urmarit si cateva site-uri mai mici, acolo variatiile sunt si mai ample.
Pe nisa asta perioada indica crestere (pe termen mediu - 2-3 luni). Doar ca teoria e teorie si practica....
Imediat dupa update am observat scaderi cu aproximativ 30%.
In momentul acesta vad cresteri cu vreo 10 - 15% fata de cum era inainte de update. Cred ca au avut loc si niste corectari intre timp.
De asemenea, cred ca s-au sters si din penalizari deoarece vad siteuri care erau penalizate de vreun an care au inceput sa rankeze din nou. Fara nici o interventie din partea mea.
Inca este un google dance.
Dar e mai cidat de pana acuma.
Eu l-am sesizat pentru un site de al meu de vreo 4 zile si inca nu s-a terminat.
Am avut si o penlizare pentru prea multe link-uri si vad ca ba dispare ba apare penalizarea.
Cred ca inca testeaza sa vada exact ce se intampla.
Ciudat e ca in ziua in care am avut trafic mai mare am avut si un bunce rate mai bun si cand mi-a trimis trafic mai putin un bunce rate mai mare.
Eu cred ca o sa mai dureze cateva zile pana se termina pe ro cu acest update.
iar daca vreti sa vb despre alternative la analytics va rog sa folositi alta zona.
CEva modificari in serp la voi.Eu confirm ca de aseara pina azi au fost modificari mari.
da, sunt. -5, -10, +5, +10.
+57 fuck, pe nisa de "ecommerce" sunt schimbari mai mari.
Eu am vazut ceva aseara, dar am zis ca e intern, ca am scos links, am schimbat anchore, blablabla, dar acum vad ca e general, dar doar pe ecommerce momentan.
Nu cred ca e panda sau penguin, pentru ca modificarile sunt corelate cu aparitii fantoma a unor site-uri care nu existau inaininte in top 50.
Pe nisa de aer conditionat de ex, au aparut 4 site-uri noi in prima pagina, site-uri de 2 lei, fara links de prima pagina. Eu am aparut de ex cu site-ul de web design pe cautari pe care nu vroiam sa apar:)
Sapam:)
------
Pe "afara" e liniste, deci e posibil sa fie un update vechi, ne-propagat la noi, panda sigur nu e.
Am sapat si eu nitel si vad ca domnul olx.ro a spart topurile (la fel ca salam ,parizer si gusha:))
Si da momentan doar pe ecommerce e urata rau treaba....Plus site-uri full spam au revenit in top sau site-uri fara nici un link doar 10 directoare rankeaza pe primele 5 locuri.Deja devine penibil dar vom vedea in cateva zile ce este fantoma asta :).
Si magarul ma ars si pe mine de pe 1 pe 11 :))) la 2 cuvinte.Cred ca doreste sa mai investesc in adwords si aduce toci tarabagiii in fatza cu legume fara factura :)).
Mai asteptam sa vedem.