Ciudat, aici nu se plange nimeni si personal am site-uri care stiu ca vor fi lovite insa momentan stau bine.
Versiune printabilă
Ciudat, aici nu se plange nimeni si personal am site-uri care stiu ca vor fi lovite insa momentan stau bine.
probabil ca e o coincidenta , dar 4 kwd-uri mi-au cazut , ceva de genu' : -46 , -20 , -22 , -26
nu cred. si eu am patit asta la un site care crescuse foarte bine de o saptamana si ceva... de ieri dimineata la ora 4(ora romaniei) a cazut pe pagina 5, de pe prima pagina; iar astazi este pe pagina 10. plus caderi la alte siteuri mai mici. Am inregistrat si cresteri la unele, doar ca sincer mi se pare ca cresc alea proaste iar alea bune... chiar se duc de rapa.
Are un pic de logica lucrul asta.
Multi algoritmi functioneaza pe baza de treshold (prag limita), de unde incepe penalizarea. Cu cat esti mai aproape de treshold, dar sub el, performantele vor fi mai bune. Ai trecut peste prag, gata = penalizare.
Cand insa se schimba algoritmul, tocmai siturile mai optimizate au tendinta de a fi afectate, pentru ca sunt mai aproape de treshold decat cele neinteresante, in care nu s-a investit atata timp in optimizare. Adica cele care aduc bani.
Din cauza asta, de obicei ne loveste unde ne doare.
mi se pare mie sau de vreo 3 zile este google dance in romania.
Eu l-am vazut destul de "mare" pe un keyword urmarit ... nu stiu cu celelalte nise ...
Curios e ca daca este nimeni nu zice nimic :D
Exemplu !!! mariusx .
Rugaminte:Doresc alternativa la analystic cu sau fara plata.
eu am mai folosit clicky.com si este destul de ok, chiar si varianta free.