Eu cred ca se intampla ceva azi, trafic prea mare si e deja ora 17. Obisnuit dupa cresteri asa mari, o scadere brusca.
Versiune printabilă
Eu cred ca se intampla ceva azi, trafic prea mare si e deja ora 17. Obisnuit dupa cresteri asa mari, o scadere brusca.
De cele mai multe ori updateurile Google se propaga intai pe com si dupa aceea in restul internetului.
Pe forumurile din afara nu am vazut nici o ingrijorare/atentionare cu privire la un update.
Da, dar uneori se propaga si la peste 1 an distanta: Are Google's Algorithms Global & The Same Worldwide? (mai ales in cazul Panda)
Deci nu stiu cat de utila e o eventuala "atentionare" pe .com ...
Dap, se pare ca a schimbat algoritm pentru rezultate locale si nu numai. Favorizeaza portalurile/directoarele in detrimentul site-urilor. Daca vrei sa mai faci seo local, o sa te coste mult mai scump. Cred ca modificarea pentru yelp a schimbat complet abordarea pentru local.
Din ce am citit, site-urile de business au ajung prin pagina 3, au crescut site-urile mari (portal/director), fapt care era logic pentru multi, doar pentru google nu:)
E vremea pentru portaluri/directoare, dar nu pe structura celor vechi.
CE spuneam acuma cateva luni de consiliu concurentei si cei care au dat in judecata google.Multumesc celor cu negative care mi-au dat ca aberez.
http://economie.hotnews.ro/stiri-it-18169108-google-amenintata-comisia-europeana-amenda-6-miliarde