Eu cred ca se intampla ceva azi, trafic prea mare si e deja ora 17. Obisnuit dupa cresteri asa mari, o scadere brusca.
Eu cred ca se intampla ceva azi, trafic prea mare si e deja ora 17. Obisnuit dupa cresteri asa mari, o scadere brusca.
Site-ul care ofera zilnic o portie de divertisment si jocuri de fete .
De cele mai multe ori updateurile Google se propaga intai pe com si dupa aceea in restul internetului.
Pe forumurile din afara nu am vazut nici o ingrijorare/atentionare cu privire la un update.
Da, dar uneori se propaga si la peste 1 an distanta: Are Google's Algorithms Global & The Same Worldwide? (mai ales in cazul Panda)
Deci nu stiu cat de utila e o eventuala "atentionare" pe .com ...
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Dap, se pare ca a schimbat algoritm pentru rezultate locale si nu numai. Favorizeaza portalurile/directoarele in detrimentul site-urilor. Daca vrei sa mai faci seo local, o sa te coste mult mai scump. Cred ca modificarea pentru yelp a schimbat complet abordarea pentru local.
Din ce am citit, site-urile de business au ajung prin pagina 3, au crescut site-urile mari (portal/director), fapt care era logic pentru multi, doar pentru google nu
E vremea pentru portaluri/directoare, dar nu pe structura celor vechi.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
CE spuneam acuma cateva luni de consiliu concurentei si cei care au dat in judecata google.Multumesc celor cu negative care mi-au dat ca aberez.
http://economie.hotnews.ro/stiri-it-18169108-google-amenintata-comisia-europeana-amenda-6-miliarde
scriu gramatical prost :D:D:D:D
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)