Postat în original de
G++
Haotic? Uitate putin la emag sa vezi ca e la fel meniul - UX, si cred ca am 17000 de pagini indexate bine nu inutile, de ex concurenta [de pe prima pagina] are mult mai multe. In momentul in care ai intrat intradevar s-a facut un update la baza de date [s-a creat un sitemap cu imagini]. Linkurile inutile au nofollow ca si cele duplicate.
Lasa off-urile tale deoparte, am cerut doar o parere intr-un forum specializat. Revenind strict la structura meniului e posibil sa fie o problema de crawling din cauza javascript-ului?
Ok, o sa-ti fac un audit, ca sa intelegi ce se intampla, ca se pare ca pur si simplu nu pricepi. Daca tu te ocupi de site, poate trebuie sa-i explici clientului ca nu intelegi multe lucruri si sunt sanse mari sa-l incurci, pentru ca te ghidezi dupa concurenta.
Link-urile nofollow interne (165 din 306) sunt o abrodare de amatori, de aceea am si specificat ca: cei care au creat site-ul sunt complet pe langa ideea de promovare online, o sa trebuiasca refacute diverse functii, cand o sa intelegi ce zic.
De 4 ori meniul in site? Glumesti
Nu e asta dovada de amatori? Site-ul te incurca rau la promovare, pacat de link-uri.
elfbebe.ro nu e emag, nu poate, deci e absurda comparatia. Emag e alta nisa, alta categorie. Cand te uiti la concurenta, ca sa-ti creezi o afacere, e deranj mare.
Off-urile mele sunt stric legate de un site haotic dpdv seo, fara nici o logica si strategie. Daca nu-ti convin, nu mai cere sfaturi pe un forum public!
Ma asteptam la un : "merci, o sa modific", dar tu te aprinzi, in loc sa realizezi ca e gresit facut magazinul.
-----------------
Tu esti George Draghici (comentarii prea multe cu numele asta)? Banuiesc ca tu te ocupi de seo, deci ar trebui sa ceri un magazin care sa te ajute, nu sa te incurce.
Ultima modificare făcută de Tom; 8th May 2014 la 18:06.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.