Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Problema meniu, penalizare sau altceva?

G++
    G++ este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th January 2014
    Vârstă
    36
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Question Problema meniu, penalizare sau altceva?

Apelez la experienta dvs. Nu mai stiu ce se intampla de d-l Google mi-a aruncat categoriile/paginile de pe prima pagina. In primul rand cred ca nu citeste cum trebuie meniul, un ex ar fi pagina Balansoare Bebelusi | Balansoare Copii | Elfbebe care dupa cautari ca balansoare bebelusi sau balansoare copii aparea pe prima pagina. Dar de vreo 2 saptamani vad ca i-a scazut si PageRankul. Din ce am observat eu nimic nu blocheaza pagina. Ce e de facut pentru a readuce traficul organic pe site?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de G++ Vezi Post
    Apelez la experienta dvs. Nu mai stiu ce se intampla de d-l Google mi-a aruncat categoriile/paginile de pe prima pagina. In primul rand cred ca nu citeste cum trebuie meniul, un ex ar fi pagina Balansoare Bebelusi | Balansoare Copii | Elfbebe care dupa cautari ca balansoare bebelusi sau balansoare copii aparea pe prima pagina. Dar de vreo 2 saptamani vad ca i-a scazut si PageRankul. Din ce am observat eu nimic nu blocheaza pagina. Ce e de facut pentru a readuce traficul organic pe site?
    Magazinul tau e destul de haotic, asa ca fara sa explici exact ce ai facut, nu-mi dau seama ce sa-ti raspund. Onpage este destul de "haos", ai structura aiurea, foarte mult link-uri infiecare pagina, link-uri interne nofollow, etc.

Mai exact magazinul e creat destul de gresit (dpdv seo onpage), faptul ca rankai e una (ai links), dar banuiesc ca nu credeai ca o sa ramana ok forever, orice modificare onpage te incurca. La numarul de link-uri care le ai trebuia sa stai super bine, dar cu "doar" 17.000 pagini indexate inutil, nu te vad bine.

In afara de faptul ca e creat gresit, nici macar nu are logica. De ce sa ai de 2 ori acelasi meniu in pagina? dar de 4 ori? Ca sa ce? Ca sa strici site-ul? Haos!

Plus ca vad ca ba merge, ba cade, etc. Daca ai pierdut pozitii este din cauza ca site-ul te incurca, in loc sa te ajute. Ai destule links sa stai cat de cat bine in serp, dar site-ul te incurca rau. Cine ti-a facut magazin-ul (tie sau la client) nu are nici otreaba cu promovarea online.

---------------
    off: am si eu o rugaminte. Cand cereti sfaturi, specificati daca voi sunteti platiti pentru seo sau nu, pentru ca daca voi sunteti platiti pentru seo, e absurd sa cereti consultanta gratuita.
    Ultima modificare făcută de Tom; 8th May 2014 la 15:46.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

G++
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th January 2014
    Vârstă
    36
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

Haotic? Uitate putin la emag sa vezi ca e la fel meniul - UX, si cred ca am 17000 de pagini indexate bine nu inutile, de ex concurenta [de pe prima pagina] are mult mai multe. In momentul in care ai intrat intradevar s-a facut un update la baza de date [s-a creat un sitemap cu imagini]. Linkurile inutile au nofollow ca si cele duplicate.
    Lasa off-urile tale deoparte, am cerut doar o parere intr-un forum specializat. Revenind strict la structura meniului e posibil sa fie o problema de crawling din cauza javascript-ului?

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Haotic? Uitate putin la emag sa vezi ca e la fel meniul - UX, si cred ca am 17000 de pagini indexate bine nu inutile, de ex concurenta [de pe prima pagina] are mult mai multe. In momentul in care ai intrat intradevar s-a facut un update la baza de date [s-a creat un sitemap cu imagini]. Linkurile inutile au nofollow ca si cele duplicate.
    Lasa off-urile tale deoparte, am cerut doar o parere intr-un forum specializat. Revenind strict la structura meniului e posibil sa fie o problema de crawling din cauza javascript-ului?
    Ok, o sa-ti fac un audit, ca sa intelegi ce se intampla, ca se pare ca pur si simplu nu pricepi. Daca tu te ocupi de site, poate trebuie sa-i explici clientului ca nu intelegi multe lucruri si sunt sanse mari sa-l incurci, pentru ca te ghidezi dupa concurenta.

Link-urile nofollow interne (165 din 306) sunt o abrodare de amatori, de aceea am si specificat ca: cei care au creat site-ul sunt complet pe langa ideea de promovare online, o sa trebuiasca refacute diverse functii, cand o sa intelegi ce zic.

De 4 ori meniul in site? Glumesti Nu e asta dovada de amatori? Site-ul te incurca rau la promovare, pacat de link-uri.

elfbebe.ro nu e emag, nu poate, deci e absurda comparatia. Emag e alta nisa, alta categorie. Cand te uiti la concurenta, ca sa-ti creezi o afacere, e deranj mare.

Off-urile mele sunt stric legate de un site haotic dpdv seo, fara nici o logica si strategie. Daca nu-ti convin, nu mai cere sfaturi pe un forum public!

Ma asteptam la un : "merci, o sa modific", dar tu te aprinzi, in loc sa realizezi ca e gresit facut magazinul.

-----------------
    Tu esti George Draghici (comentarii prea multe cu numele asta)? Banuiesc ca tu te ocupi de seo, deci ar trebui sa ceri un magazin care sa te ajute, nu sa te incurce.
    Ultima modificare făcută de Tom; 8th May 2014 la 18:06.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Uitandu-ma la pagina cu care trebuia sa rankezi pe cuvintele date de tine, umila mea parere este ca structura site-ului pur si simplu iti dilueaza cuvintele cheie pe care vrei tu sa rankezi.

G++
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th January 2014
    Vârstă
    36
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc mult pentru raspunsuri. Nu am de gand sa ma cert cu nimeni si apreciez fiecare raspuns. Emagul vinde si articole pentru copii dar nu l-am bagat la concurenta, era vorba doar de asemanarea de meniu, precizez acest lucru pentru ca nu doresc sa se creeze vreo confuzie.
    Am inteles ca am multe meniuri, o sa regandesc structura sitului si pentru nofollow. Da sunt George D. si printre altele ma ocup si de SEM.
    Am deschis un topic si pe forumul celor de la GWT si raspunsul lor e bun https://productforums.google.com/for...xing--ranking/

-------
    TOM iti multumesc pentru audit. Nu am acceptat acel raspuns pentru ca pur si simplu am vazut destule situri pe prima pagina cu structuri mult mai haotice decat a noastra. Eu doar am incercat sa implementez un UX cat mai bun, inspirat de la cei care si convertesc.

Tom
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Multumesc mult pentru raspunsuri. Nu am de gand sa ma cert cu nimeni si apreciez fiecare raspuns. Emagul vinde si articole pentru copii dar nu l-am bagat la concurenta, era vorba doar de asemanarea de meniu, precizez acest lucru pentru ca nu doresc sa se creeze vreo confuzie.
    Am inteles ca am multe meniuri, o sa regandesc structura sitului si pentru nofollow. Da sunt George D. si printre altele ma ocup si de SEM.
    Am deschis un topic si pe forumul celor de la GWT si raspunsul lor e bun https://productforums.google.com/for...xing--ranking/

-------
    TOM iti multumesc pentru audit. Nu am acceptat acel raspuns pentru ca pur si simplu am vazut destule situri pe prima pagina cu structuri mult mai haotice decat a noastra. Eu doar am incercat sa implementez un UX cat mai bun, inspirat de la cei care si convertesc.
    Eu nu ma supar usor, poti sa zici ce vrei, stilul meu de "raspuns" genereaza nervozitate, asa ca sunt obisnuit cu "certurile". Dar acum cred ca te superi iar

elfbebe.ro – Web Jungle

Nu mai am rabdare pentru restul (am scris doar de seo ca asta conteaza acum), o sa le scriu maine, dar daca tot am stat 30 de min sa ma uit la site, concluzia mea este cam simpla:

- design ok (7/10), dar seo dezastru (1/10). Ai probleme mari la onsite, datorita codului scris de programatori fara cunostinte seo, iar la link-uri stii si tu mai bine. In stilul asta nu rankezi ever, indiferent de cati bani investesti.

Fara suparare, dar cine a facut seo, este batran sau face seo dupa modelul 2000 toamna. Multa pierdere de timp cu lucruri inutile, iar fix la cele importante a gresit grav. Daca tu te-ai ocupat, e vremea pentru un update la ce stiai despre seo. (no offence)

Intelege ceva (vezi link in semnatura), cat timp ai LINKS esti in TOP, restul e poveste! Concurenta ta poate sa aiba o pagina goala, tot rankeaza peste site-ul tau cu 4 meniuri, daca are LINKS!

Acum poti sa dai cu pietre, pentru ca in rest site-ul e destul de ok (logo nu) si asta o spune cineva care face site-uri zi de zi, dar dpdv SEO e praf™.
    Ultima modificare făcută de Tom; 8th May 2014 la 22:10.

G++
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th January 2014
    Vârstă
    36
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc inca o data pentru raspuns.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. PHPLD sau eSyndicat sau altceva?
    De thefan în forumul Utile
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 23rd May 2011, 16:17
  2. altceva decat SquirrelMail?
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 2nd August 2008, 04:20
  3. AdSense si altceva?
    De Federals în forumul Adsense
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th July 2008, 20:09
  4. De ce trafic.ro si nu altceva?
    De Psyche în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 23rd June 2007, 19:00
  5. Google + Bidvertiser + altceva pe acelasi site
    De zuk în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th September 2006, 20:10

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •