@Tom, ideea postului nu era neaparat exactitatea statisticilor mele, ci ideea de baza a postarii, si care nu e chestiunea de care te-ai impiedicat tu. Si am spus ca poate fi diferit de la caz la caz.

Am impartasit o experienta, SEO nu a functionat bine, nici pe vremea cand aveam locuri fruntase majoritatea acestor kw. Pentru mine este reala. Am spus ca poate diferi de la caz la caz. Si am mai precizat mai jos, "din punctul meu de vedere". Stiu pentru ca am avut si perioade cu reclama intrerupta, si stiu ce se petrecea. Asta inseamna o pozitionare vadit subiectiva, nu ca as pretinde ca detin adevarul final si absolut. Poti sa consideri si altfel: Am proiecte care nu au mers deloc prin SEO. Sunt convins ca nimeni nu are numai succes dupa succes. Motivul este irelevant in contextul postarii.

Esential e ce poti face intr-o situatie cand SEO nu te ajuta (din oricare motiv). Sau cum poti face bani, intr-un mod cu totul diferit, si exploatand resurse nebanuite ale internet-ului, spre exemplu puterea unui simplu search.

Eu incerc sa trezesc un anumit mod de a gandi, dincolo de cadrul strict al tehnicilor SEO. Si stiu ca sunt membri care vor primi mesajele, asa cum si eu l-am primit candva. Si sunt foarte recunoscator pentru ele.

Tu te-ai impiedicat de intro. Poate ai dreptate cu anumite detalii privind amanuntul la care te referi, nu stiu, nu vreau sa intru in polemici, pot sa recunosc ca ai dreptate si e ceva gresit; dar nu asta ma intereseaza; esenta postului ramane. Volatilitatea rezultatelor unui business bazat strict pe organic, este ceva ce nu poti contesta.

Iar "tovarasi", stii foarte bine ca e doar o figura de stil si e strict pentru amuzament. Nu te poti abtine insa sa o taxezi... te taxez si eu si zic ca devii prea previzibil. (damn, trebuia sa pun un smile acolo! )