Rezultate 1 la 10 din 26

Subiect: Treburi serioase - Google Page Speed Isights!

Afișare hibrid

aliens este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th October 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    215
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Daca am 100%, nu ma ajuta cu nimic in serp, fata de alt site cu 10%. (are cineva sub 50?)
    Da si nu. Majoritatea chestiilor din PageSpeed Insights sunt facute ca sa oferi tu un UX cat mai bun. Insa raspunsul serverului conteaza la SERP; poti sa ai si 800MBps (megabaiți), sunt degeaba daca ii ia 5 secunde la server sa raspunda ca te-ai trezit sa pui 500k produse pe prestashop :/

Pe noi link-urile ne omoara, nu site speed.
    Troll much? Hai de-acu sa bagam link-uri, ignore orice altceva?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de aliens Vezi Post
    Da si nu. Majoritatea chestiilor din PageSpeed Insights sunt facute ca sa oferi tu un UX cat mai bun. Insa raspunsul serverului conteaza la SERP; poti sa ai si 800MBps (megabaiți), sunt degeaba daca ii ia 5 secunde la server sa raspunda ca te-ai trezit sa pui 500k produse pe prestashop :/

Troll much? Hai de-acu sa bagam link-uri, ignore orice altceva?
    Cat sa ai ? 50%? 40% nu cred ca reusesti. O pagina cu 50% si link-uri mai bune, e mult peste una cu 100% si 2 links. Cred ca deviem complet de la ce este important.

Daca pagespeed a devenit problema in seo, atunci e vremea sa ne apucam de afiliere.

Ne-am apucat de zugravit, fara sa avem acoperis.

-----------------

Raspunsul serverului conteaza la serp? Cum ai ajuns la concluzia asta? Nu-mi spune ca ai citit pe un blog, ca nu ma ajuta. Poti sa ne oferi mai multe detalii?

Pot sa am un presta cu 500k si cache, se incarca sub 1 secunda, iar daca am net de 800Mbps, se incarca inainte sa dau click!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

aliens este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    19th October 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    215
    Putere Rep
    41

Implicit

Raspunsul serverului conteaza la serp? Cum ai ajuns la concluzia asta? Nu-mi spune ca ai citit pe un blog, ca nu ma ajuta. Poti sa ne oferi mai multe detalii?

Pot sa am un presta cu 500k si cache, se incarca sub 1 secunda, iar daca am net de 800Mbps, se incarca inainte sa dau click!
    Legat de raspunsul serverului si time to first byte, am dat exemplu de un studiu pe Moz. Mai este si prezentarea lui Will Critchlow de la SearchLove Boston 2013 (link deck, link video - daca ai DistilledU sau ai fost la Open Day).

Daca astea nu te ajuta, n-am ce altceva sa-ti spun. Nu stiu ce fel de surse accepti, sau daca ignori orice alta sursa in afara de testele tale.

Cat despre presta cu 500k si cache, am vazut first hand un astfel de magazin, cu toate optimizarile de performanta posibile (inclusiv modificari la indecsii de db), pus pe nginx. Nu merge bine, mai ales cand vine vorba de fatetare. Singurul sistem de caching cat de cat mai bun la el este Full Page Cache, care nu este fezabil la magazine cu foarte multe produse fiindca este foarte greu de invalidat.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema in contul Adsense cu Page Speed
    De florescualin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 6th August 2013, 12:26
  2. Test page speed
    De DRG în forumul Teste
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 8th February 2013, 07:19
  3. Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 25th May 2012, 08:58
  4. Extensii Joomla - caching, optimizare, minify, page speed