Tom, din punctul meu de vedere
este un pacat ce spui,
chiar un pacat! In forumul asta sunt persoane care stiu sa catalogheze un website, o optimizare sau o promovare, nu suntem profani, chiar stim cate ceva. Daca nu suntem experti nu este un defect, tine doar de experienta in acest domeniu. Eu ca si incepator in
SEO, daca intru pe nu's ce website incerc sa vad ce are mai bun decat mine, ce ofera si cum se prezinta site-ul respectiv si aici ma refer strict la persoanele sau companiile care ofera servicii
SEO.
Pai daca tu vinzi si sustii ca faci ceva mai bun decat altii si site-ul tau da foarte rau sau rau la testele oferite gratuit de Google, este normal? Foarte multe persoane sustin ca un procent bun de optimizare nu conteaza. Pai cum sa nu conteze? Eu asta vand, vand
SEO, vand optimizare, vand servicii de promovare si site-ul meu este mai slab decat un site de prezentare a unei companii oarecare.
Oamenii incep sa stie cum se testeaza un website, folosesc tot felul de tool-uri, site-uri de testare, etc. Ca si exemplu, Amazon, daca nu ma insel, a imbunatatit viteza de incarcare a site-ului in browser cu 0,8 secunde si vanzarile au crescut cu 7%, o realizare nu? Daca site-ul tau nu are probleme in CSS, JS, imagini, etc., nu este normal sa tii pieptul sus? Nu este normal sa sustii ca ce vinzi tu este 100%, profesional?