Am observat si eu ca indexeaza cam greu. O varianta e sa dai din WMT fetch as google bot si sa dai "submit to index", dar pb e ca-i limitat la doar 10 astfel de submit-uri, parca, deci nu se merita decat daca trebuie neaparat sa-l indexeze rapid. Dar poate merge dat doar "fetch as google bot" fara sa dai "submit to index" si poate-l indexeaza mai repede, ca asa ai vreo 500 de request-uri parca

PS: video-urile de pe youtube le indexeaza rapid. In mai putin de-o zi mi-a indexat un video, desi nu i-am pus link-uri, nu i-am dat like, nimic. Am uploadat video si atat... Deci are si el preferintele lui

PS2: pana si blogspot-ul il indexeaza greu, desi inainte il indexa aproape instant... Cine stie care-i logica. Ideea e ca postarile sunt "crawler-ite", daca te uiti in log-uri ai sa vezi ca-s accesate de pe IP-urile google (cel putin la wordpress asa face, mai ales daca ai mai multe servicii de ping puse la Options->Writing) dar tot dureaza cateva zile pana la indexeaza. Nu inteleg, daca deja l-a crawler-it, de ce nu-l pune in index? Nu ma intereseaza ca-l pune pe pozitia n-shpe mii, dar sa fie acolo indexat, ca sa nu cumva sa-mi fure altu` continutul, lui poate ii indexeaza mai rapid (PR mare, autoritate mare, etc) si cand sa-l indexeze si pe-al meu, zice ca eu l-am copiat de la el...