Si eu ma gandeam la fel, dar daca faci conturi diferite de analytics, webmaster tools-ul il validezi cu codul de analytics, nush ce pb ar putea fi. Am multe site-uri pe acelasi IP, le-am pus in conturi diferite de analytics, link building am facut de pe aceleasi site-uri, dar nu se leaga intre ele si n-am avut pb pana acum. Atata timp cat site-urile au continut ok, nu vad unde ar fi pb. La ce ma deranjeaza ca are google acces la statisticile mele? Si eu gasesc f util analytics-ul si nu incepe si tu cu alte tool-uri de statistici gen statcounter, pt ca niciunul nu se compara cu Analytics, decat piwik. S-a mai discutat despre asta.
In rest, nu vad unde ar fi pb. Cu ce-l deranjeaza pe google ca am eu mai multe site-uri? Spune undeva in termeni si conditii ca o pers tre sa aiba un singur site? Nu. Atunci? Nu vad unde-i pb. Atata timp cat n-am nush ce retea de site-uri, chiar daca sunt din aceeasi nisa, sunt diferite, n-au link-uri intre ele, etc (sunt independente unu` de celalalt).
Legat de gmail, nu mi-am pus niciodata intr-un email toate site-urile mele, ca sa vada google ce site-uri am eu, desi revin la ideea dinainte: cu ce-l deranjeaza pe google ca am mai multe site-uri, atata timp cat site-urile sunt ok si nu incalca termenii si conditiile lor?
PS: nu te impiedica nimeni sa pui url-urile site-urilor in TXT-uri sau DOCX-uri atasate la mail si nu cred ca le mai citeste si pe alea bot-ul lor.
Iar treaba cu webmaster tools, e relativa. Sunt convins ca sunt site-uri care rankeaza f bine si fara cont in webmaster tools, dar nici nu merge sa spui ca poti sa-l ignori complet, arata totusi chestii utile pt webmasteri. Iar link-urile in opensiteexplorer apar f greu, plus ca vede undeva la jumate din link-urile reale, dar si despre tool-uri de backlink analysis s-a mai discutat.

Răspunde cu citat