Buna ziua,
Imi poate spune cineva daca este vreo problema, dpdv SEO, daca imi mut articolele de pe un site vechi X, pe un site nou Y, facand totodata redirect permanent catre noul site? Atrage acest proces penalizari din partea Google?
Multumesc.
Buna ziua,
Imi poate spune cineva daca este vreo problema, dpdv SEO, daca imi mut articolele de pe un site vechi X, pe un site nou Y, facand totodata redirect permanent catre noul site? Atrage acest proces penalizari din partea Google?
Multumesc.
Salut,
Nu este nicio problema, atata timp cat pastrezi structura. Iti spun din experienta proprie. PR-ul l-a recpatat la urmatorul update si autoritatea si-a recastigat-o treptat (1 - 2 saptamani, depinde).
Am inteles. Nu-mi fac griji de PR, ma interesa doar faptul sa nu fiu penalizat. Nu as vrea sa dau drumul la un site nou si sa fiu penalizat instant.
Multumesc frumos pentru raspunsul rapid.
Daca site-ul vechi este penalizat atunci se va transfera si penalizarea, nu imediat ci in 2-3 luni, poate chiar mai repede.
Am inteles, multumesc.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)