Eu am incercat 2 luni, 90% din timp nu se afisa nimic sau era un anunt text in mijlocul ad-ului
Eu am incercat 2 luni, 90% din timp nu se afisa nimic sau era un anunt text in mijlocul ad-ului
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Cei de la Nectar Ads afiseaza de aproape un an in reteaua lor o unitate 300x600 (doar rich media) care arata excelent. Trebuie sa ai siteul potrivit si reclama potrivita. In timp cred ca va functiona si pentru Google![]()
Eu am pus o astfel de reclama (300x600) in locul unui tower de 160x600 si rezultatele sunt mai bune decat la cel vechi.
De pe locul 3 (160x600) ca incasari a trecut pe 2 (300x600), depasind un banner de 728x90.
Chiar daca are CPC mai mic, per total converteste mai bine decat o facea vechiul tower de 160x600.
Am vazut mai multe site-uri din Ro care au optat pentru aceasta unitate. Am pus-o si eu astazi pe un site nisa fashion, insa uneori apare doar un anunt text si ramane foarte mult spatiu liber/gol.
La voi cum merge?![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)