Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: Cum se mai face SEO azi...

Afișare hibrid

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de danielicb Vezi Post
    Nu merge continutul de valoare? GRESIT. Continutul il scrii pentru Google? Mai gandeste-te. Daca esti apreciat in online, vei fi apreciat de oameni, oameni simpli, nu de motoare. Asta cu rankingul vine ca o urmare ca esti placut si faci ceva interesant.

Totul tine de prioritati si de ce vrei sa faci. Nu stiu daca ati citit, dar el zice ca a rankat in 2 sapt. Cat o sa stea acolo? Intr-adevar mai are alte 10 site-uri care sa ii ia locul celui penalizat si este o metoda de a face bani repede. Tine de prioritati.
    La asta ma refeream si eu mai inainte, la siteuri cu obiective pe termen scurt, ale unor speculanti. Eu m-am bazat pe obiective pe termen lung si respectand o etica de baza, am fost, sunt si voi ramane in continuare in top 10, indiferent de schimbari.

@Dan - cei de care zici tu ca rankeaza intro saptamana pe vreo expresie, nu raman acolo indeajuns de mult incat sa conteze. Sincer, cred ca google a fost ironic la faza asta, cel putin pe nisele mele, pentru ca i-a pus pe pozitii bune doar cat timp am fost in concediu. Cand am revenit, totul era normal
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de haos Vezi Post
    @Dan - cei de care zici tu ca rankeaza intro saptamana pe vreo expresie, nu raman acolo indeajuns de mult incat sa conteze. Sincer, cred ca google a fost ironic la faza asta, cel putin pe nisele mele, pentru ca i-a pus pe pozitii bune doar cat timp am fost in concediu. Cand am revenit, totul era normal
    Asta zic, n-ai citit articolul sau n-ai inteles la ce se refera, nu stiu.
    Trust, but verify.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Tu ce ai face?
    De Bogdan Calin în forumul Domenii
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th February 2012, 20:38
  2. Cum pot face mod rewrite
    De Lungu în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 17th April 2010, 18:03
  3. Pay per sell - cum se face
    De B3aT în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 5th November 2008, 16:47
  4. cum se face ca ...
    De Mihai Gianu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 27
    Ultimul Post: 6th September 2007, 02:35
  5. Erm.. asa se face SEO?
    De roadrunner în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2007, 15:15

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •