Modificarea
NU ESTE inca activa pe .ro. Cu siguranta in momentul in care se propaga (2-3 sapt minim), o sa postam. Momentan site-urile "english" sunt afectate.
NU mai postati daca discutam de site-uri romanesti.
Modificarile la site-urile romanesti, daca nu sunt "normale", se datoreaza deindexarii mai multor site-uri de pe care primiti linkuri. Daca aveti 100 linkuri de pe site-uri in "engleza" si 80% sunt deindexate, e normal sa cadeti sau sa urcati (concurenta pierde linkuri) in cautari. NU are legatura cu EMD update.
Dupa emd update, cred ca pinguinul o sa provoace ravagii. Acum un EMD are avantaj pentru "over optimization", pentru ca te considera "brand". Adica daca eu am 60% linkuri cu "aer conditionat" catre un site ce contine "aer conditionat" in domeniu, urmatorul update de pinguin o sa-l penalizeze pentru "over optimization". Aici e o problema destul de mare. Sa vedem cum face google diferenta intre "money keyword" ca brand si non-brand. Sigur o sa dea balarii, dar depinde cat de tare!
Nu trebuie sa votati impotriva sau pentru. E normala modifcarea, o asteptam cu totii, NU ne place, dar asta este. Eu prefer oricand sa dezvolt un brand, dar asta nu inseamna ca nu am destule emd.
Panda a facut ravagii, dar a fost (este) o modificare normala si logica. La fel si pinguin, cat si exact match.
Seo se schimba de la o luna la alta, piata de afiliere la fel, sunt prea rapide modificarile, iar cine nu poate tine pasul, trebuie sa se reorienteze catre altceva. Pe net e din ce in ce mai greu, competitia mai puternica si
seo-ul devine extrem de complicat. E normal? DA. Asa ca interesul nostru e sa gasim solutii, nu sa postam ca sa ne aflam in treaba.