Rezultate 1 la 10 din 29

Subiect: Crearea unui site cu rezultate organice bune, dupa noile reguli

Afișare hibrid

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Cristian D Vezi Post
    Momentan nu sunt la nivelul la care sa folosesc softuri pentru seo,
    Ramai la nivelul asta si va fi ok. Personal nu folosesc decat extrem de putin softuri SEO. Totul il fac ochiometric si incerc sa creez un echilibru intre roboti si vizitator ca si continut , formatare in pagina etc etc. Degeaba as folosi de exemplu un soft de calculare a densitatii cuvintelor in pagina. Pe o pagina de produs am mai mult continut iar pe alta mai putin. Daca eu decid ca in pagina numele produsului sa apara de 3 ori dorind sa targetez pe acea expresie nu mai am cum sa tin densitatea constanta. Pentru ca nu toate produsele au acelasi numar de cuvinte in descriere. Si asa mai departe ...

Lasa softurile deoparte si pune mana practic sa vezi cum stau lucrurile . Ochiometric cum am spus mai sus pastrand limita bunului simt intre roboti si vizitator. Softurile tin mai mult de partea de teorie si oricum valorile ce ar trebui sa apara in pagina nu sunt standardizate prin nu stiu ce conventie asupra carora Google sa fi cazut de acord cu webmasterii.

Si sa mai ti cont de un lucru care se poate aplica oricand si in viata de zi cu zi. Excesele nu fac bine aproape niciodata indiferent de natura lor. Asa si in SEO . Nu abuza foarte mult ca te frigi. Dar pentru a realiza care e limita pana la care poti impinge lucrurile ai nevoie de experienta practica si in nici un caz de softuri si teorie.
    Softurile le poti folosi pentru analiza datelor externe. Daca iti mai sunt la locul lor linkurile , care iti este locul pe cuvintele si expresiile targetate etc etc ... dar nu pentru verificarea diferitilor parametri onpage.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 7th September 2012 la 14:08.

Cristian D este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th May 2012
    Locaţie
    Pitesti
    Vârstă
    34
    Posturi
    293
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Ramai la nivelul asta si va fi ok. Personal nu folosesc decat extrem de putin softuri SEO. Totul il fac ochiometric si incerc sa creez un echilibru intre roboti si vizitator ca si continut , formatare in pagina etc etc. Degeaba as folosi de exemplu un soft de calculare a densitatii cuvintelor in pagina. Pe o pagina de produs am mai mult continut iar pe alta mai putin. Daca eu decid ca in pagina numele produsului sa apara de 3 ori dorind sa targetez pe acea expresie nu mai am cum sa tin densitatea constanta. Pentru ca nu toate produsele au acelasi numar de cuvinte in descriere. Si asa mai departe ...

Lasa softurile deoparte si pune mana practic sa vezi cum stau lucrurile . Ochiometric cum am spus mai sus pastrand limita bunului simt intre roboti si vizitator. Softurile tin mai mult de partea de teorie si oricum valorile ce ar trebui sa apara in pagina nu sunt standardizate prin nu stiu ce conventie asupra carora Google sa fi cazut de acord cu webmasterii.

Si sa mai ti cont de un lucru care se poate aplica oricand si in viata de zi cu zi. Excesele nu fac bine aproape niciodata indiferent de natura lor. Asa si in SEO . Nu abuza foarte mult ca te frigi. Dar pentru a realiza care e limita pana la care poti impinge lucrurile ai nevoie de experienta practica si in nici un caz de softuri si teorie.
    Softurile le poti folosi pentru analiza datelor externe. Daca iti mai sunt la locul lor linkurile , care iti este locul pe cuvintele si expresiile targetate etc etc ... dar nu pentru verificarea diferitilor parametri onpage.
    Multumesc de reply RoManiac, total de acord cu ceea ce spui. Ieri am cumparat un domeniu pentru un nou proiect si o sa incerc sa-l "urc" folosindu-ma doar de articole scurte ~ 300 cuvinte. Poate nu va fi acest factor deciziv pentru cazul meu, dar cred ca o sa-mi pot face o idee despre cum stau lucrurile intr-adevar.
    O opinie personala, strict din experienta mea, dar vizitatorilor nu le prea place sa piarda timp citind articole foarte lungi, unii se plictisesc la filme de 2 ore (ca o paranteza) si daca e musai sa fie un articol lung, sa fie foarte bine structurat cu heading-uri, subpuncte, poate si o a doua culoare in text etc.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 9th April 2012, 13:50
  2. Care metoda da rezultate mai bune?
    De AntonioTony în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 17th November 2011, 15:13
  3. Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 13th November 2010, 22:22
  4. Noile reguli legate de domeniile de internet
    De romania inedit în forumul Domenii web
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 28th June 2008, 18:37
  5. Nise De Piata Pentru Crearea Site-urilor
    De mascatu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 31st March 2006, 00:13

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •