@Mindrunner - ar trebui sa intelegi ca PR-ul nu are o legatura prea stransa cu pozitiile din SERPS ale site-ului tau si ca pe langa link-urile aduse conteaza si continutul site-ului, optimizarea acestuia, social media, etc. - toate la un loc iti pot aduce pozitii bune in SERPS ca pana la urma asta conteaza pentru un site - sa aibe vizitatori si nu PR-ul.
La mine lucrurile s-au miscat exact cum mi-am imaginat, cele care trebuiau sa stagneze, au stagnat, cele care meritau sa aibe un PR mai mare, au primit si cele care ma asteptam sa scada, au scazut (in total vreo 10 stagnari, 4-5 scader de -1 si cateva cresteri de +1 si +2). Si ca fapt divers ca tot se vorbeste de PR mult prea mult dupa parerea mea, eu am 3 dintre cele mai importante site-uri ale mele cu PR 0 (unul stiu sigur ca e penalizat), dar toate trei au pozitii bune in SERPS si in consecinta PR 0 nu ma afecteaza deloc si acest lucru se intampla de ceva timp si nu ma stresez cu PR-ul ci sa-mi pastrez pozitiile si eventual sa urc pana pe 1.

Răspunde cu citat