Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Need help :(

Pippogsm este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th September 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Exclamation Need help :(

Salutari,

Problema:
    Se da un site, www.numesite.ro, primul in rezultate la cautarea dupa "nume companie" (firesc de altfel).

Concurenta face, cu scopul defaimarii, un site pe blogspot, de forma numecompanie.blogspot.com, bine optimizat dupa acelasi cuvant cheie - "nume companie". Blog-ul are 5-10 postari, cu cazuri inventate in care compania respectiva ar fi facut si ar fi dres...

Este evident ca, in cazul in care cineva e interesat de serviciile companiei respective, va cauta pe google info despre companie si va gasi, pe locul 2, mizeria aia. Avand in vedere ca publicul tinta nu pentru produsele respective nu are un IQ peste medie, este usor sa creada porcariile de pe blog si sa renunte.

Tema:
    Sa scap de blogul respectiv de pe prima pagina cu rezultate.

Metode identificate:
    1. Report la google, pentru slander/libel/defamation, dar aparent trebuie ceva hotarare judecatoreasca pentru a fi luat in seama. Pana obtin asa ceva, se duce naibii toata afacerea.

2. Campanie cu bloguri active, cu PR mare, pe acelasi cuvant cheie "nume companie", pentru a ridica respectivele postari in pagina 1, peste blogul concurentei.

3. Tehnici mai "black"? De exemplu sa incerc sa inscriu blogul ala prin tot felul de liste de directoare, de genul "3000 directoare in 2 ore", in speranta ca google o sa-i penalizeze.

Mai aveti alte idei? Buget exista.

Am mare nevoie de ajutorul vostru. Am facut SEO, stiu cate ceva, dar n-am incercat niciodata sa aplic ce stiu intr-un context de genul asta .

Pot fi contactat si pe privat, daca stiti ceva metode ce... nu prea se posteaza aici.

polooradea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    35
    Posturi
    373
    Putere Rep
    28

Implicit

faza cu reportul la google de multe ori ii apa de ploaie. daca nu ai ceva consistent de reportat, reportezi pe degeaba. incearca sa faci tu un blogspot pe cuvintele cheie a companiei/siteului lui.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    41

Implicit

Eu iti sugerez solutia 2 : 2. Campanie cu bloguri active, cu PR mare, pe acelasi cuvant cheie "nume companie", pentru a ridica respectivele postari in pagina 1, peste blogul concurentei. .
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Pippogsm este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th September 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de polooradea Vezi Post
    faza cu reportul la google de multe ori ii apa de ploaie. daca nu ai ceva consistent de reportat, reportezi pe degeaba. incearca sa faci tu un blogspot pe cuvintele cheie a companiei/siteului lui.
    De asta imi era si mie teama. Si, chiar daca reusesc sa aduc dovezi (desi e destul de evident ce se intampla, odata ce citesti blog-ul), probabil ca se va rezolva in stilul google, dupa 13 ani.

Citat Postat în original de Maldinii Vezi Post
    Eu iti sugerez solutia 2 : 2. Campanie cu bloguri active, cu PR mare, pe acelasi cuvant cheie "nume companie", pentru a ridica respectivele postari in pagina 1, peste blogul concurentei. .
    Maldinii, da, asta pare solutia cea mai "cinstita", insa imi e teama ca o sa dureze foarte mult. Conteaza sa rezolv cat mai repede posibil, de-asta sper sa gasesc idei noi.

Altcineva, alte sugestii?

Multumesc!

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

daca nu ai, fa-ti o pagina de facebook si twitter cu numele companiei, ca au autoritate si s-ar putea sa ajunga sus

Marylina este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    350
    Putere Rep
    32

Implicit

Ridica pagina de facebook, twitter a companiei, fa un blog al companiei pe subdomeniu.numecompanie.ro si urca-l si pe ala apoi cere ajutorul unor bloggeri care sa scrie despre tine 2-3 posturi si sa ridice tagul acolo langa rezultatele tale.
    Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Pagina FB +subdomenii de la blogspot, tumblr, wordpress, yahoo answers, youtube video, plus postari de genul "teapa nume firma" in care sa explici ca de fapt nu e teapa.
    Daca ai buget platesti continut, link-uri intre ele, full-option adica.

Intre timp, de 2-3 ori pe zi incerci sa ii ghicesti parola de la cont, ca banuiesc ca e un cont "naspa" si si-a pus o parola pe masura
    Trust, but verify.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

O firma pentru care brandul este important, face eforturi ca macar primele 3 rezultate, sa fie pagini proprii, preferabil primele 10, sau macar sa fie pozitive
    Obligatoriu:
    -blog firma ca subdomeniu la site-ul principal
    -pagina si user de facebook cu numele companiei
    - user de facebook twiter
    - ridicare si a unei pagini secundare la cautarea numele companiei (prin optimizare onpage si advertoriale)
    apoi in functie de bugetul de promovare in primul rand cu ce a spus si @dan blogspot, tumblr, wordpress, yahoo answers, youtube video, alte platforme de bloguri gratuite, catre toate astea sa aduci link-uri cu inscriere in directoare
    - advertoriale pe site-uri cu autoritate in care titlul postului sa fie exact numele firmei, si restul textului sa fie optimizat cu numele firmei, de asemenea astfel de articole si prin site-urile cu comunicate de presa si directoare de articole
    - daca sunt articole pozitive in presa, promoveaza-le prin link-uri

Este necesara ceva investitie de timp si financiara
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Fa-ti marca inregistrata cu numele companiei.
    Caut cu jingle.ro.

Ramonel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    18th March 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    154
    Putere Rep
    29

Implicit

Solutia 2 e cea mai ideala. Am facut si eu o campanie pe bloguri pentru un site si a avut un efect imediat.
    - au crescut pozitiile in Google
    - am simtit cresteri de trafic
    - au crescut numarul de linkuri
    - mi-au creat o reputatie pozitiva pe Google
    - au crescut vanzarile

Daca zici ca ai buget chiar te sfatuiesc sa faci o astfel de campanie. Efectele o sa le simti foarte repede. In plus, spui ca este vorba despre un singur blog gandestete ca daca pui articole pe 100 de bloguri cu linkuri catre tine eu sunt sigura ca acel blog nu iti va mai face probleme. O sa iti aduca multe beneficii.

De asemenea mai poti sa iti faci un blog cu numele companiei pe Wordpress sau chiar pe propria platforma. Lucrul asta chiar e bine sa il faci pentru ca o sa te ajute si pentru a te promova mai bine dar si pentru a avea o comunicare mai buna cu clientii.

Nu stiu de ce domeniu este vorba, dar poate chiar si un forum te poate ajuta.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •