Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Google+ in decembrie a trecut de 62 de milioane de utilizatori

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    50
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    42

Implicit Google+ in decembrie a trecut de 62 de milioane de utilizatori

Se pare ca cei de la google accelereaza, in decembrie au anuntat ca au trecut de 62 de milioane de utilizatori. Utilizand tot arsenalul, de la reclame pe google, youtube pana la reclame TV in US au reusit sa ajunga la 625 de mii de inregistrari pe zi. Unu din avantaje a fost si platforma android de pe telefoane si tablete. Cresterea loc trebuie luata in serios, pe linga likebox-ul de la FB v-a trebui sa implementam in site-uri si Google+. Ati facut-o careva?
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

radu4us este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Vârstă
    43
    Posturi
    223
    Putere Rep
    30

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Eu abia am implementat legatura website catre google+ page si viceversa. Am completat si formularul pentru Rich Snippets. Acum astept sa vad ce se intampla. Teoretic ar trebui sa apara poza paginii google+ in SERPS, ceea ce ar fi un avantaj major pentru CTR.
    Acum astept sa vad daca se va intampla.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Am pus pe site +1 de cateva luni, dar sunt dezamagit, de exemplu la un site mare daca primesc in medie peste 3.000 like-uri pe sapatamana (pe toate paginile comulat) pe acelasi site am primt doar 30 de +1 in 3 luni, din care vreo 10 sunt ale unor prieteni
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    31

Implicit

Mi-am facut o pagina pentru site pe google+, am observat ca este lipsita de optiuni comparativ cu paginile facebook si m-am linistit. Ideea este ca nu doresc sa fac pionierat cand am si alte lucruri de facut, am rabdare sa intre in mainstream.
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    40

Implicit

Mie imi place google mai mult ca facebook. Cel putin, acolo urmaresc oameni care distribuie informatii pe placul meu (majoritatea sunt webmasteri). In schimb, pe facebook m-am saturat de toate c*c*turile.

Era misto daca afisa pe profilul personal si +urile pe care le dai, asa cum e la facebook.
    A inceput sa-mi placa. Gasesc pe zi ce trece tot mai multa informatie.
    Vand Advertoriale (pr 5)

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    36

Implicit

Si eu folosesc +1, deasemenea dezamagire totala !

nechitagabriel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th December 2011
    Locaţie
    Brașov
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

În România adopția serviciului este destul de slabă, nu mai știu unde citisem că adopția e undeva ca la Twitter sau chiar mai slabă, din câte știu eu nu sunt estimări oficiale (puteți înlocui oficiale cu corecte).

Dacă nu trece de 200 - 300.000 (ca să capete momentum) până la jumătatea anului nu cred că are rost să ne agităm prea mult cu Google+. Zic asta bazându-mă pe observația că Google+ a crescut f mult pe fondul publicității agresive și a maturizării publicului american care a mers dincolo de FB și s-au orientat pe ceva cu mai mult control.

La noi social media este un moft sau cel puțin așa se comportă oamenii, nu utilizează neapărat puterea rețelei pe care și-au făcut-o, ca să își obțină recomandări și oportunități.

Eu deocamdată forjez Facebook-ul, Twitter-ul e foarte slab pe Ro, Google+ nu va conta vreo 6 luni de acum în colo.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.120
    Putere Rep
    46

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Google... Cand s-a anuntat Google +, tin minte ca avea intr-o luna cateva milioane de utilizatori. Oricum, eu nu-l folosesc pe site-urile mele, dar fac uz de el pentru a promova diverse noutati ce le public.

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post
    Mie imi place google mai mult ca facebook. Cel putin, acolo urmaresc oameni care distribuie informatii pe placul meu (majoritatea sunt webmasteri). In schimb, pe facebook m-am saturat de toate c*c*turile.
    Asa au inceput toate, gandeste-te la inceputuri in lista de yahoo messenger cati webmasteri aveai si cati colegi/vecini/prieteni offline. Majoritatea contactelor erau oameni din online, dar cu timpul ba si-a facut ID o colega de clasa si ti-a dat add, ba altul caruia tu i-ai instalat windowsul si abia stia sa il foloseasca ti-a dat si el add si tot asa... pana s-a inclinat balanta in partea cealalta.

Facebook ofera posibilitatea sa-ti faci liste, astfel filtrezi putin oamenii. Cei importanti distribuie informatie de calitate, separandu-i de noobi rezolvi totul.

Daca in decursul acestui an ce abia a inceput Google+ nu va putea sa-l detroneze pe Facebook atunci cred ca cei de la Google il vor inchide. Nu va mai avea rost efortul daca este in zadar. Eu personal prefer Google+ dar majoritatea cunoscutilor sunt pe Facebook

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Au trecut 4 zile si nu mi-am primit banii
    De AndyM în forumul PayPal
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 23rd January 2015, 11:52
  2. Google a trecut si pe la mine
    De piciu1993 în forumul Google
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 16th October 2011, 13:12
  3. Amenda ThePirateBay - 5.5 milioane de $
    De Emil în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 2nd December 2010, 22:29
  4. 530 milioane de adrese de e-mail = 650 RON
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 12th October 2010, 07:37
  5. Monitorizare comportament utilizatori - Google
    De Nichita în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th September 2009, 15:23

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •