1st January 2012, 17:55
1 out of 2 members found this post helpful.
Eu abia am implementat legatura website catre google+ page si viceversa. Am completat si formularul pentru Rich Snippets. Acum astept sa vad ce se intampla. Teoretic ar trebui sa apara poza paginii google+ in SERPS, ceea ce ar fi un avantaj major pentru CTR.
Acum astept sa vad daca se va intampla.
15th January 2012, 00:07
1 out of 1 members found this post helpful.
În România adopția serviciului este destul de slabă, nu mai știu unde citisem că adopția e undeva ca la Twitter sau chiar mai slabă, din câte știu eu nu sunt estimări oficiale (puteți înlocui oficiale cu corecte).
Dacă nu trece de 200 - 300.000 (ca să capete momentum) până la jumătatea anului nu cred că are rost să ne agităm prea mult cu Google+. Zic asta bazându-mă pe observația că Google+ a crescut f mult pe fondul publicității agresive și a maturizării publicului american care a mers dincolo de FB și s-au orientat pe ceva cu mai mult control.
La noi social media este un moft sau cel puțin așa se comportă oamenii, nu utilizează neapărat puterea rețelei pe care și-au făcut-o, ca să își obțină recomandări și oportunități.
Eu deocamdată forjez Facebook-ul, Twitter-ul e foarte slab pe Ro, Google+ nu va conta vreo 6 luni de acum în colo.
20th January 2012, 13:17
0 out of 1 members found this post helpful.
Google... Cand s-a anuntat Google +, tin minte ca avea intr-o luna cateva milioane de utilizatori. Oricum, eu nu-l folosesc pe site-urile mele, dar fac uz de el pentru a promova diverse noutati ce le public.