Desi probabil trebuia postat la Bancuri...
Cred ca e cea mai generoasa oferta:
------------
Marketing prin Email, promoveaza-ti afacerea online
Vand cea mai complexa baza de date de pe piata Romana cu aproximativ 530 milioane de adrese de e-mail, cuprinzand adrese importante din toate tarile lumii importante precum sua, canada . anglia , italia , germaia etc .. la cel mai mic pret de pe piata!!!
Baza este impartita pe tari domenii de activitate si domenii de internet , de exemplu : msn.com , yahoo .com ... etc.
Exista 2 metoda de a comanda
-prin mandat on-line la posta pret 650 RON
-sau puteti comanda cd-ul cu tot pachetul prin Fan Courier , plata ramburs , iar prin aceasta metoda pretul este de 700 RON , cd-ul ajunge in 48 de ore de la
data depunerii (pentru aceasta metoda trebuie sa lasati un nume o adresa si un numar de telefon .)
Pachetul contine :
-aproximativ 530 milioane de adrese de e-mail din lume .
-soft profesional de trimis mesaje in masa cu licienta pe viata
----------------
Pretul meu pentru adresa de email a omului: 701 RON
------------------
In conformitate cu legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat adevarat, deoarece:
- contine datele necesare de amuzament in weekend
- acceptarea de primire a glumei nu va implica psihic
- adresa d-voastra de e-mail a fost gasita fie pe un bar public, fie intr-un site de bancuri, fie in adresele altor glumeti care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor intalniri de petrecere
- acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de glumele companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi si mai profitabile glume pe care vi le putem oferi.
Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea d-voastra ne amuzam daca acest mesaj a ajuns cu bucurie la dvs, iar daca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje in viitor va impunem sa nu dati un reply la acest mesaj indicand adresa sau adresele de e-mail care doriti sa fie sterse din baza de date. Va multumim !