am o problema cu site-ul Portal de divertisment
de la 500 de pagini indexate au scazut la 198
un loc sa-mi indexeze, imi scoate si cele indexate.
imi poate spune cineva care ar fi problema?
am o problema cu site-ul Portal de divertisment
de la 500 de pagini indexate au scazut la 198
un loc sa-mi indexeze, imi scoate si cele indexate.
imi poate spune cineva care ar fi problema?
Ultima modificare făcută de broski; 2nd October 2011 la 10:11. Motiv: ...
Cu magazinul din semnatura am avut aceasi problema.
Aveam sub 25% indexate.
Nu-ti mai spun ca am incercat toate solutiile.
Am dus cateva linkuri de calitate si s-a rezolvat.
Deci solutia mea: linkuri
Situatia actuala este:
Submitted URLs
788
771 URLs in web index
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Observ ca ai continut copiat, asta o fi problema.
este continut care se gaseste si pe alte sute de site-uri .Observ ca ai continut copiat, asta o fi problema.
Daca respectivul continut se regaseste pe alte sute de site-uri, care e motivul pentru care ar trebui sa se gaseasca si pe site-ul tau ? Pune content original si dupa aceea intreaba-te de ce nu il indexeaza corect. E normal ca acel continut copiat sa fie ignorat, mai ales de cand cu update-urile Panda.
Eu nu inteleg ceva: care este motivul unui astfel de blog din moment ce nu aduci informatie originala ?
Ai nevoie si de linkuri: https://www.majesticseo.com/reports/...ry/vorbim.info
Ultima modificare făcută de Nichita; 3rd October 2011 la 00:01.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Pai si daca este pe alte sute de site-uri sa inteleg ca trebuie sa fie si pe al tau ?
Spun sa investesti in promovare pe site-uri cu "cazier curat", sa scoti ce e este copiat si sa scrii ceva original
Daca ai incerca sa pui niste continut original si niste link-uri de calitate superioara cum a spus si Hobart poate isi va reveni.
Ii spun raspunsul corect la intrebare si primesc rating negativ, asa se face ?
Ce ai fi vrut sa iti fac eu continut original sa scapi de penalizare ?
Panda ii pe t(z)ava. Si nu, nu-s offtopic, ursuletul incepe sa radieze si mari site-uri (mai ales cele ce-au continut copiat).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)