Eu am inceput pe nisa de jocuri, dar bineinteles am renuntat , a fost bun sa exersez "seo" , dar castigurile sunt prea mici si o concurenta surprinzator de mare ...
Eu am inceput pe nisa de jocuri, dar bineinteles am renuntat , a fost bun sa exersez "seo" , dar castigurile sunt prea mici si o concurenta surprinzator de mare ...
well, siteurile pe care le promovez eu detin cam 60% din tot traficul de pe cuvintele cheie principale derivate din "jocuri", concurenta e mare, f.mare, blackhat-ul e in floare de la straini care isi permit sa piarda siteuri in care nu au investit nimic, tu nu poti face acelasi lucru pentru ca ai investit ani de zile si mii de euro in siteurile respective, nu-ti permiti sa le pierzi pt o tehnica blackhat... de asta e greu, e foarte greu sa ajungi acolo si e foarte greu sa te mentii.
tocmai am avut parte, acum cateva zile, de un atac seo poisoning care m-a dat jos de pe jocuri(locul 2), jocuri gratis(locul 3), jocuri online(locul 1) cu unul din siteuri pana pe pozitiile 7-8 pe fiecare.. nu e de joaca cu cuvintele astea, concurenta e acerba.
Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.
Care e ecpm-ul la un site de jocuri romanesc?
@ Marylina daca nu sunt indiscret,
Pe ce te-ai axat mai mult, continut sau promovare ?
Ce inseamna pentru tine promovare la un asemenea site ?
pe ambele, e nevoie de foarte mult echilibru pentru ca pe o asemenea nisa poti sa cazi usor in zona spammy.. siteurile cu jocuri nu se promoveaza la fel ca restul, trebuie sa dezvolti tehnici dedicate din cauza continutului care este mostly flashceea ce google nu iubeste.
promovarea la un asemenea site inseamna contructia credibilitatii... asta face diferenta, atat in fata utilizatorilor(sa stii ca si un copil poate fi picky in fata unui content manager lipsit de intuitie) cat si in fata motoarelor de cautare care au mancat foarte mult spam si blackhat din partea siteurilor din nisa
Tu (voi) aveti un site puternic de jocuri care s-a afundat destul de rau in ultima vreme, probabil aveti ceva penalizare pentru site, una - doua, automata(e), jocuri si termeni derivati, pentru mine ca vizitator sunt folositi agasant in descriere si pe site, bolduiti totul e seoizat la maxim si nu arata natural.
"Subdomeniul forum de jocuri" = Forumul nostru
jocuri tari cu masini.... jocuri tari de gatit... jocuri ... jocuri peste tot
Fara uneltele de densitate, cititi textul, pagina intreaga.
La "Subcategorii", sterge toate "jocuri de" pastreaza doar gatit, biliard, strategie.
Sterge sus deasupra de header "Jocuri online gratis" nu isi au sensul. Fa-l sa fie natural
Rescrie toata descrierea siteului, ceva unic si updateaza toate jocurile de pe home in acelasi timp, titlu, meta descriere, cat de multe ca pagina de home sa fie cat mai unica.
E un sfat doar
Mai nou Google penalizeaza agresiv si pentru link velocity si pentru anchor identic folosit nenatural iar conditiile vor fi tot mai dure probabil, cu cat Google devine mai destept.
Ultima modificare făcută de 100R; 19th March 2012 la 15:53.
site-ul a fost atacat, problema e de linkuri, dar iti multumesc mult pentru analiza, din toata concurenta noi suntem cei mai naturali![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)