Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: Cresterea unui site/blog pe .com

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

pai zic eu: avand nisa, siteul, keyword-ul ( detinute de tosin) poate vedea competitori, pe ce kyw rankeaza si daca are sanse sa-i ajunga din urma sau daca nu sa se axeze pe kyw adicente sau long tail.
    Nu cred ca e un site made for adsense mai ales ca pe com concurenta e destul de acerba si printre altele google cam face ravagii

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Pai tu nu intelegi ca el nu stie inca keyword-ul? Tocmai asta-i problema, ca si eu am intrebat care-i cuvantul cheie principal, pt a vedea competitia. Asa, medicina e prea general.
    Signatura lipsa

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

pai atunci nu are o ideie clare de ceea ce vrea sa faca, doar o discutie asa sa ne aflam in treaba, sau poate el il are si il tine secret sa nu-i sufle cineva ideia,
    cine stie

Radu.R este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    27th February 2011
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    366
    Putere Rep
    30

Implicit

Alias, nu are cine sa-mi sufle ideea pentru ca nu sunt eu cel ce a inventat nisa asta si nici cel ce o va revolutiona.

Cat despre kw-urile pe care doresc sa ma axez, sunt urmatoarele: Home Remedies, Natural remedies si health blog (ultimul fiind mai "slabut" dar ok). Doresc sa va spun ca site-ul asta va fii si ca o "lansare" pe domeniul respectiv pentru mine, dupa care vor urma si alte site-uri pe nisa respectiva sau related, blogul/site-ul sau cum o fii sa-l numim, nu va contine doar articole legate de kw-urile zise mai sus, ci si alte articole legate de ingrijire personala si asa mai departe tot ceea ce tine de health.

Domeniul e deja cumparat si este unul destul de ok zic eu, dar poate ca inainte sa incep "proiectul" ma voi suci si voi alege sa cumpar un site mic pe nisa asta si cu ala sa continui. Sunt deocamdata indecis si de asta v-am intrebat/cerut sfatul. Este un domeniu necunoscut mie, dar unul de care ma simt foarte atras si care-mi place foarte mult.

Cat despre partea de business cred ca e logic ca la un moment dat doresc sa si castig din site-ul acesta, nu ?

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    33
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

Ce vrei sa obtii in final din siteul asta?

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    27th February 2011
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    366
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Bukum Vezi Post
    Ce vrei sa obtii in final din siteul asta?
    Poi cred ca ti-am raspuns mai sus. Site-ul este si o "obsesie" personala, dar care la un moment dat trebuie sa si produca ceva (Asta doar pentru cheltuielile avute cu el la inceput).

Nu e nici o afacere, dar nici un simplu hobby ca sa-i zic asa.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

- Primele 3 luni sa fie platit cu 100 $ / luna.
    - Urmatoarele 3 luni sa fie platit cu 150 $ / luna (Iar deja de aici am si eu pretenti, site-ul deja trebuie sa apara in rezultate mai serios si sa ceva rezultate in SERPs, dar si pe partea de trafic (stiu ca nu se garanteaza pe partea de trafic cu nimic, dar de asta incep cu persoana respectiva cu un site nou, sa ne alegem KW-urile si asa mai departe pentru ca in circa 6-9 luni sa vad si ceva rezultate).
    O sa fiu sincer cu tine. Contul meu de Analytics arata 5,2 milioane de unici / 16 milioane afisari pe luna. Toate proiectele mele sunt pentru extern.

La sumele date de tine (de ex, sa luam un caz concret, 150$ pe luna), nu numai ca orice profesionist nu ar garanta nimic, dar nu ajung nici macar pentru inscrieri in directoare. Nu ma refer la milioanele de liste de directoare inutile. Ma refer sa platesti un listing in Yahoo Directory si altele demne pentru SEO pe termen lung.

La aceste bugete, eu iti recomand sa incepi sa iti faci singur o strategie si sa lucrezi pentru ele pe cont propriu, eventual sa faci outsourcing la job-urile care consuma mult timp (inscrieri in tot felul de proprietati), si tu sa te ocupi de keyword research, cumparat de link-uri, blog post-uri, email-uri de contact samd.

Cu $150 pe luna (Doar fee-ul celui care se ocupa de SEO, deci timpul lui si experienta lui, fara bugetul de marketing aferent) ma tem ca proiectul tau va esua.

Nu trebuie sa mi-o iei in nume de rau. Incerc sa vorbesc DOAR din experiente proprii, fara lucruri citite pe web, fara lucruri inspirationale din carti, sau alte bullshit-uri.

Intotdeauna poti incerca insa, si alte variante. Adica ceea ce vrei tu acum.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    27th February 2011
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    366
    Putere Rep
    30

Implicit

Cristi, am inteles. Deci pe scurt ceea ce ofer eu pentru ceea ce cer e putin.

Ca fapt divers dupa cate ai citit din topic pentru un proiect de genul, de ce buget as avea nevoie ? In ideea ca in 1-2 anii investitia sa se amortizeze la un moment dat, la urma urmei e vorba si de continut dar partea de promovare ar fii ceea mai importanta. Care ar fii costurile la care ar trebui sa ma astept in cazul in care vreau sa incep cu o persoana care sa-mi si garanteze intr-o oarecare masura succesul ? (Chiar daca stiu ca nimeni nu-l poate garanta).

Ps. As vrea si eu sa stiu in teorie, doar, tu pentru cat te-ai lega la cap cu un proiect de genul ?

Mersi fain de raspunsuri.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Metode de monetizare a unui site/blog
    De Vali D în forumul Utile
    Răspunsuri: 42
    Ultimul Post: 12th September 2012, 10:19
  2. UX-ul unui blog
    De Alex Dumitru în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 21st December 2010, 05:49
  3. Cresterea nr de vizitatori pentru un site
    De lodging4all în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 5th June 2009, 17:36
  4. Cresterea securitatii serverului
    De marcos29 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 24th November 2008, 09:07
  5. Promovarea unui blog medical in limba engleza
    De Psyche în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 21st February 2007, 15:09

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.