daPostat în original de Cristian Mezei
![]()
A venit si la mine google am la Cauta Masini pr 4 si e online de maxim o luna si la Dezmembrari Masini pr 4, la Anunt Auto am avut pr 2 dar la acest update inca nu sa intamplat nimic.. in schimb in aproape toate paginile din toate site-urile predomina PR 4![]()
Sper ca la anunt-auto.ro sa am PR 5.
Aveti idee cand va fi update si pentru site-urile care au avut deja PR peste 0 ?
Numai bine !
lol la Anunt-Auto.ro si la pagina de contact am pr 4)
Ultima modificare făcută de dragoserv; 14th July 2006 la 18:31.
totusi din cate am inteles acum s-a dat facut pr update decat la paginile care aveau pr 0 sau ceva care aveau prea mult . Pagina de prezentare http://www.highdesign.ro/prezentare.html nu avea pr pt. am introdus-o de curand ( de fapt am inlocuit o pagina veche despre.html cu prezentare.html si nu am facut redirectionare) si am ramas placut surprins sa aiba direct pr 5 . Acum astept update-ul pentru restul paginilor , poate imi schimba si pt prima pagina de la 4 la 5Postat în original de miromulus
ps: deci ar trebui ca linkul meu de home sa fie catre www.highdesign.ro ...fara /index.html ?
Ultima modificare făcută de Emil Chelariu; 14th July 2006 la 20:43.
:)
Acum sincer, mie mi se pare ca google da foarte usor pr-ul. Practic consider ca un Pr are valoare doar daca e cel putin egal cu 5. Cu un pr > 5 e ok sa ne laudam. Poate gresesc cand fac asemenea afirmatii. Daca da..corectati-ma.![]()
Atata timp cat valuarea PR-ului a scazut nu stiu de ce va mai luptati atata pentru unul mare. Mai bine ne laudam cu IBL-uri si vizitatori proveniti din motoarele de cautare.
Boingeanu Ben
eu inca nu sunt convins de scaderea importantei PRului.. un argument ar fi ca toti si peste tot zicem ca a scazut dar alergam dupa el si-l vrem tot mai mare...![]()
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
dar a scazut valoarea sau nu ?
uni zic sa bagam PR mare ca vin si vizitatorii o data cu el, altii ( inclusiv tu ) sa lasam PRul
apropo de noapte, sunt activ, dar nu fac nimic, de lene
![]()
no update.. la mine...
![]()
![]()
Ultima modificare făcută de Mascka; 15th July 2006 la 13:26.
le aveam.. da sa culmea.. la 4pcsoft aveam la index.php pr3.. acuma 1
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)