Gaseste factorii astia, inventeaza un nou mod de sortare si probabil ca ai dat de o valiza de bani. Amuzant este ca nici cei de la Google nu stiau la inceput cum sa faca bani cu inventia lor.
Ideea de baza insa este - oamenii oricum stau sa filtreze primele 20 -30 de rezultate, fara sa se planga, asa ca e ok oricum, daca sunt relevante. Problema este ca in prezent rar gasesti macar una relevanta in primele pagini.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Un serviciu cu rezultate mai bune poate fi platit. Eu unul as plati, si stiu inca cativa. Ideea nu e neaparat sa platesti - dar altfel cum sa scapi de cei care platesc pentru a ajunge primii in rezultate, si iti strica orice prima pagina cu rezultate?
cativa dolari de la sute de milioane de utilizatori ar putea face o palarie de bani pentru Google. Nu-i plang oricum.
Sau uite, o idee de interactiune inteligenta si relativ simplu de implementat pentru Google. Presupunem ca vei cauta cuvantul 'bond' pe Google. Ar trebui sa te intrebe: Ce anume te intereseaza: Personajul James Bond, 'legatura' (in sens uman), lipire cu adeziv sau none of the above? Sa iti dea pur si simplu o lista de optiuni pentru 'refine your search'.

Răspunde cu citat