eu ma refeream si catre articol gen site/articol1 ... site/articol2 pentru a optimzia si articol1 si articol2.
eu ma refeream si catre articol gen site/articol1 ... site/articol2 pentru a optimzia si articol1 si articol2.
tu citesti ce scriem noi ? cuvantul de ordine este diversitatea. Nu pui linkuri DOAR spre articol sau doar spre site. Pune link spre site, articol, tag, categorie, etc. Si nu face confuzii in exprimare: nu inseamna optimizare sa pui linkuri spre ceva. Optimizarea este fix procesul care il faci in general pe structura si continutulul siteului tau. O structura externa de linkuri, articole, taguri sociale,etc iti va sustine optimizarea.
Cu siguranta un articol bine documentat insotit de cuvintele cheie potrivite, poate ranka in google chiar si fara linkuri. Daca nu ii vei adauga linkuri, in timp va scadea in pozitie. Daca vei pune treptat linkuri spre articol isi va mentine sau va creste pozitia. Daca vei adauga linkuri spre site si spre articol, in timp va aparea in rezultate siteul tau si nu doar articolul. Desigur, aici ma refer la acelasi keyword.
Ok am inteles, iti multumesc pentru ajutor !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)