Bună.
Am un site, care în primele 3 luni a avut câte 300-500 de vizitatori zilnic de pe Google (cu 1500+ pageviews).
De vreo 2 săptămâni, nu e vorba de nici 1-2 vizite. Care ar putea fi problema?!
Bună.
Am un site, care în primele 3 luni a avut câte 300-500 de vizitatori zilnic de pe Google (cu 1500+ pageviews).
De vreo 2 săptămâni, nu e vorba de nici 1-2 vizite. Care ar putea fi problema?!
Intrebarea este prea generala pentru a putea primi un raspuns concret.
Un link ?
E pe .com ? E pe .ro ?
Merge vorba de:
ReferateXP | Referate, Comentarii, Eseuri
Referatele sunt originale, cel puțin majoritatea (corectate, + diacritice, etc), deci nu văd probleme din punctul ăsta de vedere.
Ai codul Analytics pus pe el ?
Esti sigur ca ai avut vizitele de care spui? Mie imi este greu sa cred.
http://i.min.us/ikyHAm.JPG
Codul Analytics e pus + Wordpress Stats care înregistrează orice mișcare (refferer sau direct), dar pur și simplu a dispărut orice vizită de pe google.
Cam asta ar trebui să adaug?!
<?php if (is_author() ) {
echo '<meta name="robots" content="noindex,follow" /> ';
}?>
<?php if (is_trackback() ) {
}?>
<?php if (is_search() ) {
}?>
<?php if (is_date() ) {
}?>
poti folosi All in seo pack. ai posibilitatea sa pui no index pe taguri, categorii, etc. + ca iti genereaza si descrierea. Fa-i un sitemap site-ului (foloseste XML Sitemap Generator) si da-i submit, permalinkurile le poti face de genul: referatexp.com/%postname%/, etc...
I-am pus All in One Seo Pack (am dat noindex pe taguri, categorii).
I-am făcut un sitemap (aveam mai demult, dar după o reinstalare dispăruse, la fel și cu permalink-uri), i-am dat submit pe google.
Aștept rezultate. : D
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am găsit un site care a plagiat complet aproape toate articolele. ( referate.do.am/ )
Care e politica google în privința asta?! Penalizează ambele site-uri?!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)