Url de tip: www.domeniu.ro/rezultat/cuvant+cautat ?
Url de tip: www.domeniu.ro/rezultat/cuvant+cautat ?
adica cachingul rezultatelor cautarilor?
e traffic hijacking si e un mare rahat.
nu caching..
in loc de search.php?keyword=cuvant sa fie search/cuvant
Daca te referi la rescrierea url-urilor cu mod rewrite pentru a fi search engine friendly atunci NU e spam si chiar e una din primele recomandari in optimizare.
Totusi nu exagera cu lungimea url-ului 5-7 cuvinte maxim, desi pe blogspot am vazut linkuri kilometrice fara a fi considerate spam.
pai asta depinde de ce cauta omu.daca a introdus "camera video panasonic" in search input text va aparea linkul www.domeniu.ro/rezultat/camera+video+panasonic
Stai un pic. Am crezut ca te referi la un fel de catalog de produse, pentru care linkurile raman stabile - atunci merita sa le transformi.
Daca te referi la linkuri temporare generate in momentul cautarii (in genul google) atunci nu cred ca are vreo importanta, motoarele de cautare nu fac cautari asa ca aceste linkuri nu vor fi indexate niciodata. Poate doar ca sa arate frumos in adress pentru userul care a facut cautarea.
Daca te gandesti sa salvezi rezultatele cautarii intr-un fel de director cu cele mai recente/mai frecvente/etc. cautari pentru a fi indexate de google atunci (cum a spus si Dan.Rades )e SPAM.
e bine atunci.
merci de sfaturi!
Eu l-as considera spam .. Daca ceea ce spui este, o sectiune cu "ultimele cuvinte cautate" care de fapt sa creeze sute de mii de pagini de content fals, cu rezultatele la acele cautari ..
Este exact Top66, TraficDublu si etc.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
daca pagina respectiva are >0 rezultate, eu zic ca nu e spamdaca are 0 rezultate, si vrei doar ca vizitatorii sa ajunga pe siteul tau desi keyphraseul nu are nici o legatura..... e spam.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)