Stie cineva daca exista o monitorizare a butonului +1 sau trebuie sa iau la rand toate paginile site-ului?
Am observat ca poti si anula +1 daca il apesi iarasi.
Stie cineva daca exista o monitorizare a butonului +1 sau trebuie sa iau la rand toate paginile site-ului?
Am observat ca poti si anula +1 daca il apesi iarasi.
Cum adica? ce vrei sa zici? Poti sa vezi toate link-urile la care ai dat +1 in tab-ul "+1" de pe pagina cu profilul tau de pe google
Signatura lipsa
Ma refeream daca pot vizualiza pe contul de webmaster daca s-au primit like-uri pentru un anume site!
Nu stiu ce sa zis de acest boton, l-am implementat intr-un site care are o media de 5mii de unici/zi, de la lansare am un singur vot, pe like-ul de la facebook am reusit sa adun in 2-3 luni 1200 de like-uri, butonul de la google e prea mic si chiar sec, nu cred ca v-a avea succes.
Butonul e mic? Cel "tall" de 60 px e destul de vizibil...cel de 15 px e cu adevarat mic.
cel tall e cat butoanele de share, like, tweet, cica si restul... sunt dimenisiunile clasice...
Signatura lipsa
Conform Butonul +1 Google ,butonului +1 i se poate monitoriza activitatea prin adaugarea:
<script type="text/javascript">
function plusone_vote( obj ) {
_gaq.push(['_trackEvent','plusone',obj.state]);
}
</script>
da... ce n-ai specificat e ca tre` sa mai adaugi si callback="plusone_vote" in codul butonului, ca sa stie care-i fct de callback:
<g:plusone size="tall" callback="plusone_vote"></g:plusone>
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)