Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Cuvinte stop, modifică seo la o pagină?

Afișare hibrid

cbogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th February 2011
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    70
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Lightbulb Cuvinte stop, modifică seo la o pagină?

Uitându-mă pe Google Webmasters Tools, am observat că ponderea cea mai mare la cuvinte cheie la mine pe site, o au cuvintele gen "și, în, că, să, care ..." și prea puțin îmi apar cuvinte cheie pe care merg în optimizare.

Am înțeles că acestea sunt prin grila de cuvinte stop, cum le spune în engleză "stop words" care afectează chiar și afișarea reclamelor adsense.

Am dezvoltat un script care îmi poate înlocui dintr-un text, anumite cuvinte, în imagini. L-am aplicat fix pe aceste cuvinte, adică: și, în, că, să - care le-am observat în pondere maximă. Textul arată la fel pentru cititor, doar că google va vedea imagini în locul acestor cuvinte ...

Ce vreau să vă întreb e ce părere aveți despre ceea ce încerc să fac. Voi avea un rezultat bun, mă va ajuta, sau nu?

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    84

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Eu cred ca poti fi penalizat pentru lucrul asta. Nu stiu in Romania cat de dezvoltat e algoritmul, dar pe .com sigur te penalizeaza pentru ca e textul incorect.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Lasa textul natural. Mi se pare o prostie ceea ce incerci sa faci.

Orice bot va vedea ca textele sunt doar pline cu cuvinte cheie. Ar trebui ca in top 10 sa nu existe site-uri care au "stop words" daca ma iau dupa aceasta presupusa regula.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

indiscutabil34 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    377
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de cbogdan Vezi Post
    Uitându-mă pe Google Webmasters Tools, am observat că ponderea cea mai mare la cuvinte cheie la mine pe site, o au cuvintele gen "și, în, că, să, care ..." și prea puțin îmi apar cuvinte cheie pe care merg în optimizare.

Am înțeles că acestea sunt prin grila de cuvinte stop, cum le spune în engleză "stop words" care afectează chiar și afișarea reclamelor adsense.

Am dezvoltat un script care îmi poate înlocui dintr-un text, anumite cuvinte, în imagini. L-am aplicat fix pe aceste cuvinte, adică: și, în, că, să - care le-am observat în pondere maximă. Textul arată la fel pentru cititor, doar că google va vedea imagini în locul acestor cuvinte ...

Ce vreau să vă întreb e ce părere aveți despre ceea ce încerc să fac. Voi avea un rezultat bun, mă va ajuta, sau nu?
    Exista posibilitatea sa te penalizeze pentru ca lipseste relevanza propozitiilor din text.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Pe .com in algoritmii google se analizeaza si sematica propozitiilor, daca se observa ca aceste cuvinte "stop" nu se gasesc in proportiile adecvate si ca nu exista acolo unde regulile de gramatica , exprimare, etc o cer, esti penalizat.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

filip.camara este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    37

Implicit

O situatie oarecum similara am si eu. In webmaster tools apare toata suita de copie, copia, copiat, etc, pe cand siteul este majoritar despre copii (nu pluralul de la copie ci de la copil). Ajuta sa incadrez toate variantele cu <acronym title='copil adolescent'> ?

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th February 2011
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    70
    Putere Rep
    28

Implicit

Am muncit ca să fac codul scriptului ăsta și acum toți spuneți că o sa fiu penalizat. Vă cred că e posibil și având în vedere că-mi merg bine treburile la site, voi renunța la implementarea asta.

Mulțumesc tuturor pentru păreri!

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    26th February 2011
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    70
    Putere Rep
    28

Implicit

La toți vă scapă totuși o idee. Google nu mă poate obliga să îi ofer tot conținutul de pe site. Adică îmi rezerv dreptul la ce anume să îi ofer și ce nu.

Aici am găsit ok să folosesc scriptul pe secțiuni distincte nu pe cuvinte din text. Oricum, cred că ajută cuvintele stop pentru că observ că la rezultatele căutărilor, relevanța cade și pe ele în sintagmele lungi de minim 3-4 cuvinte ... Oamenii nu vorbesc și nu caută pe net, fără să folosească cuvintele astea magice ...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google poate modifica titlul unei pagini?
    De suMMer în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 15th March 2011, 20:05
  2. Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 10th March 2011, 19:51
  3. se poate modifica la css o chestie minora?
    De Krm în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 7th October 2010, 01:09
  4. Se poate modifica codul adsense al google ?
    De ntws în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd June 2007, 21:19
  5. Stop Seo Spam
    De Krumel în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 17th February 2006, 12:00

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii