j.r]Postat în original de BobbySeorom @ May 23 2006, 03:51 PM) [post=15422
din ce am discutat eu cu cineva de la j.ro ...
[/QUOTE]
j.ro ? Wtf is that ?![]()
j.r]Postat în original de BobbySeorom @ May 23 2006, 03:51 PM) [post=15422
din ce am discutat eu cu cineva de la j.ro ...
[/QUOTE]
j.ro ? Wtf is that ?![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
jucausiiPostat în original de Cristian Mezei @ May 23 2006, 03:06 PM) [post=15423
, cred...
FireEyes, daca ai un site de stiri il poti propune pe Stiri.biz. Vei avea un link (indexabil) din categoria corespunzatoare site-ului + link-uri (nofollow) din prima pagina si din paginile categoriilor de stiri respective (link-urile catre stiri sunt adaugate manual dupa logare) + integrare RSS (cu link-uri indexabile). Momentan site-ul nu are cine stie ce trafic, insa pe viitor sper ca va creste.
Postat în original de c_n_m @ May 23 2006, 03:18 PM) [post=15425
Mersi, te voi contacta cand voi fina]
FireEyes, daca ai un site de stiri il poti propune pe Stiri.biz. Vei avea un link (indexabil) din categoria corespunzatoare site-ului + link-uri (nofollow) din prima pagina si din paginile categoriilor de stiri respective (link-urile catre stiri sunt adaugate manual dupa logare) + integrare RSS (cu link-uri indexabile). Momentan site-ul nu are cine stie ce trafic, insa pe viitor sper ca va creste.
[/QUOTE]
Mersi, te voi contacta cand voi finaliza proiectul. Mai discutam.
@FireEyes
Nu ai pt ce - inscrierea site-urilor de stiri este gratuita. Mentionez insa ca Stiri.biz nu te va ajuta in sensul dorit de tine (aparitia in Google News), ci te va ajuta mai mult d.p.d.v. IBL. Cred ca pentru G. news te poate ajuta mai mult Playfuls.com.
@BobbySeorom
Este vorba de jucaushii.ro - jucausii.ro e un alt site (parcat la sedo si contine numai ad-uri G).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)