Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: Cat de mult conteaza optimizarea on page?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Optimizare on-page nu inseamna denstitate de cuvinte cheie mare.
    La o optimazre on-page textele trebuie sa fie coerente, formate din propozitii coerente ce contin subiect predicat prepozitii, cuvinte de legatura (se pare ca google tine cont de asta mai ales pe limbile unde robotul de cautare stapaneste mai bine lexicul), etc. asa cum ati invatat la scoala, folosirea title, alt, h1, h2, h3, strong, italic, structura ierarhica, organizare pagina, structura codului, marimea paginii, timpul de incarcare link-urile ce pleaca de la tine spre pagina, intern si extern, si probabil mai sunt si altele ce im scapa, ghidul seo spune mai multe.
    Dar repet domeniul site-urilor de anunturi incepe sa apuna, vezi in traficl. ro ce eveolutii au avut primele 30 de site-uri de anunturi in ultimul an
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

GTXR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Vârstă
    38
    Posturi
    143
    Putere Rep
    29

Implicit

Acuma sunt foarte multe siteuri de orice fel nu numai de anunturi,de cand au aparut si s-au facut cunoscute platformele ca blogger si wordpress e greu sa mai sti ce merge pentru ca s-au inmultit siteurile pe toate nisele.Eu am facut siteul mai mult din necesitate,pt ca am fost nevoit sa postez niste anunturi si ma deranjat faptul ca trebuie sa iti faci cont sa confirmi pe mail.etc Al meu nu are asa ceva...oricum mare lucru nu ma costa pe an,e mai mult o pasiune,am inceput sa ma gandesc numai la el,cand vad ca scad/cresc poziti in google.L-as face mai profesional dar ma limiteaza cunostintele.O problema este scriptul nu pot face sitemap calumea,nu pot adauga feed,plus multe altele dar asta e acuma,nu ma las,sunt multumit de progresele facute pana acuma.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Traficul total al site-urilor de anunturi este in scadere, la asta ma refer, un site de anunturi este mai putin important pentru google decat un site de continut.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

GTXR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Vârstă
    38
    Posturi
    143
    Putere Rep
    29

Implicit

am inteles acum,sti cum e,intotdeauna ideiile revolutionare au succes,trebuie gandit ce va fi peste ani si inceput de acuma asta e parerea mea personala...

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de GTXR Vezi Post
    ce parere aveti,daca adaug imagini in loc de text,nu pot numai din text sa optimizez cuvintele...as adauga imagini ca sa mai scad din nr total de cuvinte,sa trec cu cuvintele cheie peste 2% ,pareri?
    Mai bine text mai mult si densitate mai mica, decat text putin si densitate mare.

tedeu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th December 2010
    Vârstă
    41
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

nimeni nu mai stie cat valoreaza ce ?
    De exemplu IBP care eu personal il consider pilon, nu stie acum sa mai spuna care sunt cele mai importante si cele mai putin importante lucruri, spune doar numarul lor si atat ...
    asta e frustrant, dar trecem peste ... daca Google nu vrea sa spuna nu o sa aflam niciodata ...

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de GTXR Vezi Post
    Va salut,am un site de anunturi,incerc sa cresc in SERP dupa anumite cuvinte cheie,ce vreau sa va intreb,cat de mult conteaza optimizarea on page pentru google si in ce consta,daca eu am backlinkuri pe anumite keyworduri e bine ca ele on page sa depaseasca 2% ?Astept mai multe detalii daca imi puteti spune si mie.Multumesc
    Eu nu stiu de unde apar densitatile astea si daca are cineva surse sigure si de actualitate in ceea ce priveste densitatile poate ma lumineaza si pe mine ( decat sa iti pierzi vremea cu memorarea unor densitati mai bine studiezi "principiul" LDA - SEOmoz | Latent Dirichlet Allocation (LDA) and Google's Rankings are Remarkably Well Correlated ).

Optimizare on-page inseamna mult mai mult decat o densitate de cuvinte cheie. O sa te lamuresti citind ghidurile SEO. Doresc sa intervin cu o chestie de principiu: cu cat executi mai bine optimizarea on-page cu atat lucrezi mai putin la linkbuilding ( asta nu inseamna ca se poate elimina LB, doar ai mai putin de lucru deoarece siteul este mai relevant ). Si, in afara de asta, se pare ca obtii pozitii mai stabile: imagineaza-ti cum siteul tau sta doar pe linkuri ( adica are niste pozitii "artificiale" sau "fortate" ) si 20% din ele sunt devalorizate... ai cazut in SERP instantaneu. Un lucru este clar si limpede: siteul trebuie sa-si merite pozitia SERP, altfel nu o sa stea acolo la nesfarsit. Inainte mergea doar cu linkuri in prostie, "inainte" trece.

Update:
    alt articol despre LDA ( http://www.seomoz.org/blog/lda-is-on...the-seo-secret ) pune o intrebare foarte interesanta:
    "Are On-Page Signals Stronger than Links?"
    Ultima modificare făcută de Andrei S; 14th December 2010 la 14:58. Motiv: update
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

100R este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Posturi
    749
    Putere Rep
    42

Implicit

Depinde de competiție, importanța on-page page scade direct proporțional cu competiția, cu cât competiția e mai mare, mai puternică cu atât on-page-ul valorează mai puțin.
    Asta dacă plecăm de la ideea că un site puternic are un număr mare de linkuri bune care să-l susțină.

Exemplu: pe long tail on-page poate fi decisiv, pe termeni generici importanți poate valora foarte puțin.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cat de mult conteaza inscrierea unui site in lb romana in directoare in lb engleza?
    De Marius Cristian în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 5th November 2010, 00:16
  2. Cat de mult conteaza vechimea ?
    De Fabius în forumul Domenii
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 7th January 2009, 08:34
  3. Cat de mult (mai) conteaza domeniul?
    De stefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 29th July 2007, 22:39
  4. Content Conteaza Totusi Mai Mult Ca Ibl