Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 21

Subiect: Ce se intampla daca esti prins de google adsense cu jmecherii!? ;-s

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Gin Vezi Post
    intamplator cunosc pe cineva pasionat numai de asa ceva, site-ul adult ii genereaza trafic mare si de acolo il imparte pe diferite site-uri gen forex, asigurari
    bani face, multi dar imparte procente pe la cei care au contul si la 2-3 luni ramane si fara cont si fara bani (4 conturi inchise anul asta cu cateva mii pe ele)
    se axeaza numai pe asta, iti pot spune ca nu moare de foame, conduce o masina noua de cateva mii, nu sta numai in casa, face celtuieli
    Nu-l sustin, dar omu numai asa stie sa faca bani
    Daca gasesti fraieri care isi risca contul, stiind ca nu va mai putea face alt cont pe adsense niciodata, probabil. Dar cu prietenii lui nu-i va merge mult.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de FinalDestiny Vezi Post
    Daca gasesti fraieri care isi risca contul, stiind ca nu va mai putea face alt cont pe adsense niciodata, probabil. Dar cu prietenii lui nu-i va merge mult.
    oricine isi poate face cont, fara sa aiba vreodata site-uri gen matusa ta sau verisorul tau, trebuie doar sa le explici ca nu sunt riscuri si lunar sa merga sa scoata niste bani, din care sa opreasca un 10 %

nu vreau sa incurajez pe nimeni, pana la urma tot munca e si asta, dar sa fi constient ca nu moare nimeni de foame si nici arde "frieri"

mai sunt modele de site-uri, gen seo spam merg 2-3 luni pana ii zboara google, dar strang suficient cat n-ar face pe 1 an cu un site normal

anonimul este deconectat Guest
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th December 2010
    Vârstă
    36
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

0 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

chestia functioneaza dupa spusele lui "Gin" (in mare parte) conturi se pot face... prieteni sunt:-) decat sa scoti 100 euro lunar timp de 10 luni mai bine 1000 timp de 2 luni si`ti faci treaba :-)
    Hai ca v`am dat idei [COLOR="Silver"] app: e din tulcea tipul Gin ?

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Mie sincer nu mi se pare ok. Scoti 2 luni apoi ce? Daca ai un site cu trafic misto, 50k+, atunci da. Dar daca te chinui dupa primele 2 luni, inca 2 luni sa faci alt site si sa-l urci cu seo spam, deja nu mi se pare prea ok. Prefer sa fac X siteuri care produc 2 euro pe zi CONSTANT, fara sa ma ocup de ele si sa vina banii orice s-ar intampla. Pot sa plec in vacanta in Hawaii sau sa lucrez la alte proiecte, venitul tot vine. Banii care vin repede nu sunt cea mai buna solutie. E o solutie de moment, care nu se stie daca va merge tot timpul.

Sau sa faci un site de 10k constant, cu continut generat de useri si sa trebuiasca doar sa-l administrezi. Asa da. Muncesti pana il ajungi sus, apoi doar te mai uiti cate 1 ora pe zi pe el si il administrezi/cureti de mizerii..si atat..

In fine, fiecare cu gandirea lui, eu NU SPUN ca nu poti scoate bani folosind chestii de-astea, eu SPUN ca NU SUNT DE LUNGA DURATA si ca eu nu as face niciodata asa ceva, decat pentru sume foarte mari(mii).
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

anonimul este deconectat Guest
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th December 2010
    Vârstă
    36
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Te inteleg FinalDestiny :-) ideea e ca nu pierzi site`ul principal pt ca reclamele stau pe alt site :-) deci cel la care muncesti si de unde ai trafic nu e afectat :-) si chiar e vorba de mii aici... 2 3 mii pe luna in fine intrebarea mea era doar daca se poate ajunge la altceva in afara de suspendarea contului :-)
    Multumesc de informatii

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Unul din site-urile tale principale are 5.000 unici pe zi, nisa divertisment prin care transmiti pe site-uri in lb. engleza precum informatii Audio/DVD (ex. /pagina5.html) etc. De unde si pana unde 2.500 euro pe luna?
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

Se poate ajunge cred la banarea siteului principal in SHERP, stiu ca teoretic nu au treaba una cu alta, dar dupa ce G se prinde de smecherie, cum esti in gradina lui ar putea recurge si la asemenea masuri...
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 4th December 2010 la 17:28.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    46
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de anonimul Vezi Post
    app: e din tulcea tipul Gin ?
    dap

Cucu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th September 2010
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    37
    Posturi
    185
    Putere Rep
    30

Implicit

Cel mai bine, dupa parerea mea, este sa ai cateva site-uri care sa iti produca 500~1000 euro de care sa te bucuri lunar, decat sa incerci orice fel de smecherii doar ca sa castigi o data, de doua ori bine. Crescand astfel site-urile , incasarile sunt direct proportionale cu numarul de vizitatori si castigi bani pe o lunga perioada de timp. O zi buna si spor la bani powered by ADSENSE

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Pana intr-o zi cand Google spune adio romania, si nu ziceti ca nu o sa faca asta, e simplu

Cate conturi am inchis anul acesta, 2 milioane, 30% conturi din romania 10% conturi din .....

Asta ajunge pe masa unui project manager, un tabel cu conturile care s-au inchis, si daca in tabelul ala procentul pe care il are Romania e mare, se pot lua niste decizi, care ne afecteaza pe toti din cauza unor hotzi care nu ar trebuii sa aiba macar acces la internet.

Asta este, daca zic prea multe imi iau warn am vazut.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Acces doar daca esti logat.
    De Cristian Mezei în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 66
    Ultimul Post: 10th April 2009, 22:31
  2. Ce se intampla daca schimb tot continutul?
    De edy12006 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 7th April 2009, 10:10
  3. Daca esti stupid, ajungi vedeta pe Internet!
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th January 2008, 15:22
  4. Ce se poate intampla daca...
    De BeFree în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th January 2008, 14:55
  5. Daca esti student, take a look :)
    De hts în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th May 2007, 22:58

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii