oricine isi poate face cont, fara sa aiba vreodata site-uri gen matusa ta sau verisorul tau, trebuie doar sa le explici ca nu sunt riscuri si lunar sa merga sa scoata niste bani, din care sa opreasca un 10 %
nu vreau sa incurajez pe nimeni, pana la urma tot munca e si asta, dar sa fi constient ca nu moare nimeni de foame si nici arde "frieri"
mai sunt modele de site-uri, gen seo spam merg 2-3 luni pana ii zboara google, dar strang suficient cat n-ar face pe 1 an cu un site normal
chestia functioneaza dupa spusele lui "Gin" (in mare parte) conturi se pot face... prieteni sunt:-) decat sa scoti 100 euro lunar timp de 10 luni mai bine 1000 timp de 2 luni si`ti faci treaba :-)
Hai ca v`am dat idei[COLOR="Silver"] app: e din tulcea tipul Gin ?
Mie sincer nu mi se pare ok. Scoti 2 luni apoi ce? Daca ai un site cu trafic misto, 50k+, atunci da. Dar daca te chinui dupa primele 2 luni, inca 2 luni sa faci alt site si sa-l urci cu seo spam, deja nu mi se pare prea ok. Prefer sa fac X siteuri care produc 2 euro pe zi CONSTANT, fara sa ma ocup de ele si sa vina banii orice s-ar intampla. Pot sa plec in vacanta in Hawaii sau sa lucrez la alte proiecte, venitul tot vine. Banii care vin repede nu sunt cea mai buna solutie. E o solutie de moment, care nu se stie daca va merge tot timpul.
Sau sa faci un site de 10k constant, cu continut generat de useri si sa trebuiasca doar sa-l administrezi. Asa da. Muncesti pana il ajungi sus, apoi doar te mai uiti cate 1 ora pe zi pe el si il administrezi/cureti de mizerii..si atat..
In fine, fiecare cu gandirea lui, eu NU SPUN ca nu poti scoate bani folosind chestii de-astea, eu SPUN ca NU SUNT DE LUNGA DURATA si ca eu nu as face niciodata asa ceva, decat pentru sume foarte mari(mii).
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Te inteleg FinalDestiny :-) ideea e ca nu pierzi site`ul principalpt ca reclamele stau pe alt site :-) deci cel la care muncesti si de unde ai trafic nu e afectat :-) si chiar e vorba de mii aici... 2 3 mii pe luna
in fine intrebarea mea era doar daca se poate ajunge la altceva in afara de suspendarea contului :-)
Multumesc de informatii
Unul din site-urile tale principale are 5.000 unici pe zi, nisa divertisment prin care transmiti pe site-uri in lb. engleza precum informatii Audio/DVD (ex. /pagina5.html) etc. De unde si pana unde 2.500 euro pe luna?
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Se poate ajunge cred la banarea siteului principal in SHERP, stiu ca teoretic nu au treaba una cu alta, dar dupa ce G se prinde de smecherie, cum esti in gradina lui ar putea recurge si la asemenea masuri...
Ultima modificare făcută de -Rares-; 4th December 2010 la 17:28.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Cel mai bine, dupa parerea mea, este sa ai cateva site-uri care sa iti produca 500~1000 euro de care sa te bucuri lunar, decat sa incerci orice fel de smecherii doar ca sa castigi o data, de doua ori bine. Crescand astfel site-urile , incasarile sunt direct proportionale cu numarul de vizitatori si castigi bani pe o lunga perioada de timp. O zi buna si spor la bani powered by ADSENSE![]()
Pana intr-o zi cand Google spune adio romania, si nu ziceti ca nu o sa faca asta, e simplu
Cate conturi am inchis anul acesta, 2 milioane, 30% conturi din romania 10% conturi din .....
Asta ajunge pe masa unui project manager, un tabel cu conturile care s-au inchis, si daca in tabelul ala procentul pe care il are Romania e mare, se pot lua niste decizi, care ne afecteaza pe toti din cauza unor hotzi care nu ar trebuii sa aiba macar acces la internet.
Asta este, daca zic prea multe imi iau warn am vazut.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)