Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Indexare dupa login form

danyy este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit Indexare dupa login form

Salutare,

Am tot cautat acest subiect in forum, insa nu am gasit nimic. Poate v-ati lovit si voi de asa ceva si vreau sa aflu si parerea voastra. Concret, am un site ce ofera informatii pe baza de inregistrare. Nu te inregistrezi, nu poti vizualiza informatiile.

Pentru indexare, am introdus un script de verificare acces bot pentru a vedea daca cel ce viziteaza pagina este robot sau persoana. Totul a fost ok pentru mai bine de un an, insa acum vad o scadere masiva in traficul de pe motoarele de cautare. Recomandarea Google este "first click free", insa nu pot face asta pentru ca tot contentul meu ar fi vizibil de catre oricine, ceea ce nu-mi doresc.

Ati patit si voi asa ceva? Ce parere aveti despre indexarea informatiilor aflate in spatele unui login form?

filip.camara este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    37

Implicit

Posi sa setezi in Adsense (are o sectiune Acces și autorizare) un user/parola/url de autentificare. Chiar daca google zice ca are un crawler separat pt adsense (si un index diferit) eu am vazut multe pagini private aparand la cautari clasice, deci nu strica sa incerci (PS. ai grija sa pui nofollow la actiuni de tip get sa nu te trezesti ca-ti posteaza nenea G).

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Se pare ca scaderea de trafic se datoreaza scaderii in SERP a multor cuvinte cheie. Vad ca si altii se confrunta cu aceeasi problema, chiar daca nu au login form. Nenea Google se amuza cu nervii nostri

tedeu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th December 2010
    Vârstă
    41
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Este un trend general ...
    e clar, ceva se intampla, ori nu ai trafic de calitate ...
    ori se mai poate intampla daca ai aceeasi vizitatori daily fara sa vii cu altii noi ...

Se pare ca odata cu ultima schimbare a algoritmilor, SERP cam "da in bot" tuturor ...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Traficul este de calitate! Bounce rate-ul este de 43%, timpul pe site peste 5 minute si 33% vizite noi, deci nu cred ca asta este problema. Culmea este ca din multele site-uri pe care le am doar acesta este busit si, dupa mine, sta cel mai bine ca si content unic, bounce, time on site etc.

Am citit ce scriu colegii pe aici si multi opteaza pentru varianta: linkuri si calitatea lor. Am site-uri care stau mai slab la acest capitol si, totusi, nu au fost afectate. Cred ca alta este explicatia.

Am trimis un reconsider la Google acum vreo 3 saptamani si nu s-a intamplat nimic... cel putin deocamdata...

Mai sapam!

GExGE este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    373
    Putere Rep
    39

Implicit

Din cate stiu eu e o practica "black seo" sa-i oferi bot-ului Google continut diferit fata de unui utilizator obisnuit.

Alege varianta de mijloc si ofera si continut gratuit: o varianta demo pentru cei care nu au cont sau pentru cei care nu s-au autentificat.

Daca Google iti indexeaza continut care in mod normal poate fi vazut doar dupa logare cum ascunzi acel continut de cei care stiu sa browseze site-ul tau prin Google ? (site:domeniu.ro -> In Cache)
    moviereads.com - flip pages, not content

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Automatic Form Filler
    De Ioan Margineanu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 14th December 2010, 07:19
  2. 2 siteuri, same login ?
    De Prometeu în forumul Client side
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 2nd October 2009, 08:36
  3. Re-login dupa inactivitate de cateva minute
    De evolution în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 22nd September 2009, 22:40
  4. link form
    De Mascka în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 18th January 2007, 12:45
  5. Need help with a form
    De FireEyes în forumul Server side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th August 2006, 00:27

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •