Pai e simplu, eram pe primul loc, acum sunt pe pagina 5-6. Indiferent ce cuvant as cauta, principal sau longtail. -60 e o denumire generica, unii ii spun -50.
Cum spuneam si mai sus nu e prima oara cand mi se intampla asa ca stiu cam despre ce e vorba. Mai greu e sa-mi dau seama ce o cauzeaza.
Prima data a fost doar la un site, destul de mare, si nu am avut ce sa fac decat sa o ignor. Am curatat in celelalte site-uri ce credeam ca ar fi de vina si am continuat. Apoi in vara am avut vre-o 50 de site-uri afectate. Dupa asta am facut curatenie generala, am fost mult mai atent la site-uri, fara linkuri in retea, am schimbat template-ul, am scos multe categorii si taguri ce pareau artificiale, etc. Si totusi am fost din nou penalizat acum cateva zile, de data asta total. Acum singurul lucru care poate sa mai fie e repetara cuvantului cheie in meniu, toate linkurile sunt de forma "blue keyword" "red keyword" etc. O sa scot si asta, sa vedem ce o sa se mai intample. Daca nici asta nu e si o sa fiu penalizat din nou atunci nu mai am ce sa curat, o sa ramana niste simple fisiere .txt din site-urile mele, deja am scos tot ce se putea scoate.
Oricum cred ca asta e oarecum off topic, nu cred ca are legatura cu schimbarea de algoritm, mai degraba e o coincidenta.
Ultima modificare făcută de big; 29th November 2010 la 19:01.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.