Tocmai am cumparat un domeniu nou, sa observ apoi ca a fost folosit intre 2006-2008 insa s-a renuntat la el. Cum as putea verifica daca domeniul este sau nu banat din Google sau Google Adsense?
Tocmai am cumparat un domeniu nou, sa observ apoi ca a fost folosit intre 2006-2008 insa s-a renuntat la el. Cum as putea verifica daca domeniul este sau nu banat din Google sau Google Adsense?
Salut @marty
Pentru a verifica daca nu are penalty poti accesa urmatorul link: SEOMoves | Google Penalty Checker Tool
Daca vrei sa verifici cine a mai avut cont de adsense pe domeniul respectiv si ce s-a intamplat nu prea ai cum, dar mai mult ca sigur Google a vazut ca acum este alt proprietar, deci alt client Adsense.
Bafta!
SEOMoves | Google Penalty Checker Tool afiseaza rezultate corecte ?
Imi afiseaza pentru pctroubleshooting.ro o penalizare -30![]()
Forum IT: PC Troubleshooting - din pasiune pentru calculatoare.
S-ar putea sa mearga cu Google Adsense Sandbox labnol.org/google-adsense-sandbox/
Multumesc pentru raspunsuri. Am verificat pana la urma cu Google banned check Banned Check. In privinta banarii din Adsense l-am testat si functioneaza corect. in privinta banarii din google cam da cu banu', in sensul ca-mi spune ca e probabil sa fie banat daca nu are pagini indexate
mie imi arata la un domeniu "This domain has a severe penalty." dar domeniul merge foarte bine si este in top la google
Dar totusi la unele cuvinte cheie nu reusesc sa urc suficient. Este posibil sa fiu penalizat doar pentru anumite cuvinte cheie sau anumite pagini? Cum poti afla ceva mai in detaliu?
Ciudat imi da acelasi mesaj si la unele domenii ce nu prea le-am folosit, am pus pe ele doar un index cu un text asa sa fie acolo sau un wordpress cu 2-3 articole
Mai stiti si un alt tool pentru a verifica daca esti penalizat?
Ultima modificare făcută de lovelife; 21st November 2010 la 16:45.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Am verficat si eu mai multe domenii cu acel tool, exista posibilitatea sa fie destul de exact in rezultatele pe care le arata. Unde ma asteptam sa fie domeniul penalizat a cam fost, domeniile cu un continut 100% original au iesit pe "verde"
Acum m-am mai linistit dupa ce am testat google.ro
Result for google.ro
This domain has a severe penalty.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Toolurile alea sunt total aiurea. Am incercat cu un domeniu penalizat (scadere PR si pagini indexate) la care imi spune: "This domain has no penalty."
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)