Citat Postat în original de Robi09 Vezi Post
Nu sunt foarte avansat in SEO si am o problema. In Google webmasters tools am adaugat sitemap-ul, si imi arata URLs in web index: 686 , dar cand verific in google cu site:numesite.tld imi arata doar 280. Faptul care ma uimeste este ca a ajuns la 900 de link-uri indexate si dupa aceea brusc la 280. Aveti idee care este problema?
Dupa submitarea unui sitemap in webmaster tools iti va indexa paginile submitate de tine dar nu toate, dureaza timp pana le ia pe majoritatea si oricum una este ce arata webmaster tools si alta e ce arata google la cautarea site:numesite.tld, in cazul link-urilor le arata in general pe cele cu dofollow si sa zicem iti spune ca ai 900 dar iti arata ca exemplu doar vreo 200 din ele nu e motiv de panica pentru asta.

Daca insa a scazut numarul de link-uri totale care le ai pt. acel site, e posibil ca ai pierdut o parte din link-uri sau le-a fost adaugat tag-ul nofollow celor disparute.

Eu la webmaster tools am observat ca si daca adaug un sitemap la un site nu il prea ia in considerare (pagini indexate) daca nu muncesc atat la continut pentru acel site cat si la offpage seo.

In rest cu webmaster tools trebuie sa ai rabdare si sa nu te panichezi daca difera numarul paginilor care spune ca le are in index si numarul paginilor care le arata ca rezultat la cautarea site:numesite.tld