Nu ai de ce sa te temi. Scrie si pe blog ca personalizarea se face pe baza de cookie-uri, deci SERP-ul modificat iti apare doar tie.
Nu ai de ce sa te temi. Scrie si pe blog ca personalizarea se face pe baza de cookie-uri, deci SERP-ul modificat iti apare doar tie.
Cum sa nu ai de ce sa te temi? SERP-ul modificat va ramane fiecaruia in browser.. daca eu sunt pe prima pagina si tu mi`ai accesat site-ul de mai multe ori acolo a ramas .. siteurile noi ne mai avand nici o sansa sa apara in fata meaNu ai de ce sa te temi.
Am vaga impresie ca Google va utiliza preferintele userilor pentru a modifica pozitiile in SERPs.
Sa spunem ca 1000 de useri bifeaza un site ca fiind relevant. Initial afisarea se va face doar pentru propriul browser insa cred ca Google va folosi aceste date pentru a determina relevanta unui site pe baza "votului" userilor.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Daca vor face schimbarea asta atunci SEO va insemna cumpararea de click-uri de la cat mai multi useri....
Oare cat va costa click-ul?
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Ma gandesc daca nu cumva e posibil sa modifici cookie-ul de la google in asa fel incat atunci cand un vizitator intra pe site-ul tau sa descarci un cookie "personalizat, crackuit" cu datele site-ului tau si ale lui google pt un anumit keyword. In acest fel, cu cookie-ul modificat, vei fi pe primul loc data viitoare pt un anumit sau anumite keyworduri alese de tine.![]()
Bine ca multi se gandesc cum sa-l mai fenteze pe Google, in loc sa-si faca site-urile cat mai relevante pt utilizatori... SEO "bine" inteles.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)