Eu ba sunt pe prima ba pe a doua si iar prima.
La mine situl e nou. Cred ca si la tine tot asta e cauza.
SUCCESE
Eu ba sunt pe prima ba pe a doua si iar prima.
La mine situl e nou. Cred ca si la tine tot asta e cauza.
SUCCESE
Da dar eu fac naveta intre pagina 6 si 12 nu mar deranja sa fiu in situatia ta![]()
Cand te plictisesti citeste niste poante
Presupun ca ai facut ceva modificari in ultima vreme. Gandeste-te unde ai "umblat" in site si remediaza problema. Eu am avut modificari mari la pozitionarea in cautari numai dupa ce am facut schimbari aiurea prin content.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Poi eu am joomla si am instalat componenta alpha content inca o data si apoi la ceva timp m-am dus
Incearca sa il inscrii in niste directoare cu PR cat de cat ridicat. Foarte important este anchor textul. Foloseste cuvinte cheie pentru acesta - minim 5 titluri / descrieri la obiect (in care sa incerci sa folosesi cuvinte cheie). Cu acest tool ai 136 de linkuri catre tine. Cam putin daca privesti si sursa lor.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
in directoare am introdus problema mare ii ca eu am facut o tampenie.Am bagat in multe directoare cu acelasi titlu nu l-am schimbat acuma am o lista cu 10 directoare si introduc alternativ.Si probabil si de aia ma penalizat google-ul.Si cam cate linkuri trebe sa am ca sa fie cat de cat bine
Pai cred ca te-a penalizat ca spammer. Mai asteapta si nu inscrie in mai mult de 10 directoare pe zi. In situatia ta Google e cu "ochii" pe tine.![]()
Inscrie cu moderatie si cu text diferit.
Dar de ce nu se mai stabilizeaza pagina la care sunt.De cateva zile bune site-ul se plimba cand pe pagina 12 cand pe 6
Mai scoate din keywords (prea multe) si cauta sa adaugi ceva in plus la titlu si descriere. Descrierea mi se pare aiurea. Incearca s-o incepi cu cuvintele care te intereseaza. La titlu mai introdu ceva in plus. De ex: Bancuri online etc.Cod:<meta name="keywords" content="bancuri tari, bancuri, glume online, banc, fun, bancuri cu bula, haioase, bancuri romanesti, imagini fun, povestioare comice, bancuri ro, poante, bancuri noi, cele mai tari bancuri, bancuri haioase, bancuri seci, bancuri glume, bancuri tari, filmulete haioase, bancuri cu blonde, bancuri deocheate, bancuri bune, bancui, bancur, bncuri, bancuri cu olteni, bancuri cu politisti, garcea, Funny, top bancuri, filmulete amuzante, poze amuzante" /> <meta name="description" content="Acest site furnizeaza o multime de bancuri, poante, filmulete si poze haioase!" /> <title>Bancuri tari | Poante si glume online</title>
cam cate cuvinte sa contina titlul si cam cate cuvinte cheie sa folosesc.Din cate stiu eu ii bine sa ai cat mai multe cuvinte cheie :d
Ps: am mai facut cateva modificari in meta tags
Ultima modificare făcută de crysty_23; 6th May 2009 la 15:40.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)