Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 37

Subiect: Previziuni SEO pentru 2009

dcosmin83 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    42
    Posturi
    383
    Putere Rep
    34

Implicit

o sa fie un an greu pt mediul online

raman in picioare cei care muncesc cinstit si nu vor sa devina milionari peste noapte cu efort zeo

voidcode este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th October 2007
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    50
    Posturi
    321
    Putere Rep
    34

Implicit

o sa ramana in picioare aia care investesc bani, si nu aia care fac siteuri de duzina ca sa prinda momentul financiar, cei care fac servicii seo de calitate si care baga banu, la fel cum este si peste ocean, unde nu prea este promovare fara bani, inca la noi mai este prin diferite mijloace
    Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis

gabi911 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Vârstă
    46
    Posturi
    59
    Putere Rep
    33

Implicit

O sa se investeasca mai multi bani in site-uri si in afacerile de tip online. Personal cred ca se acorda prea mare putere blogurilor, dar e o discutie mai larga aici.
    Vezi o galerie de rochii de mireasa pe korina.ro

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Personal cred ca se acorda prea mare putere blogurilor, dar e o discutie mai larga aici.
    Eu nu cred ca Google sau alt motor de cautare isi permite luxul sa rankeze mai bine un blog decat un site simplu. Motivele pentru care blogurilor li se acorda "importanta mai mare" sunt multiple:

1. Platformele de blogging sunt facute cu foarte multe functionalitati SEO din start iar ce le lipseste pe planul acesta poate fi corectat usor cu cate un plugin user-made (vezi cazul Wordpress si pluginul All in One SEO de exemplu). Pinging, trackbacks, structura crawler-friendly ale blogurilor ajuta si ele aici. De multe ori site-urilor "normale" le lipsesc toate atributele astea mici, dar importante pentru un motor de cautare, de aici si avantajul blogurilor.

2. Bloggerii si comunitatea cititorilor/comentatorilor (hai sa ii zicem blogosfera, desi nu imi place termenul) e o rasa aparte. Un blogger va pune link catre alt blog mult mai usor decat webmasterul unui site "normal", uneori doar pentru ca ii place blogul respectiv, nu neaparat pentru un avantaj anume. Cati webmasteri de site-uri informative sau site-uri care ofera servicii fac lucrul asta?

De aici vine puterea blogurilor zic eu, nu neaparat dintr-un avantaj acordat special de catre motoare.

gabi911 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Vârstă
    46
    Posturi
    59
    Putere Rep
    33

Implicit

La asta ma refeream dar nu am vrut sa dezvolt discutia. Ai punctat foarte bine. Unui blogger ii vine foarte usor sa scrie mereu articole cu linkuri spre anumite site-uri, unele chiar si platite. Au aparut multe site-uri care folosesc Wordpress si nu sunt bloguri. Consider ca au un avantaj in fata altor site-urilor care se axeaza pe aceleasi teme tocmai datorita functionalitatilor SEO inglobate. Nu as vrea sa vad o migratie in masa a site-urilor spre bloguri...devine stereotip...
    Nu sunt impotriva blog-urilor era doar o parere personala faptul ca momentan au putere cam mare. Nu as vrea sa vad site-uri de firma pe bloguri sau altele. Oricum imi place blogul tau si o sa il citesc. Este poate ce ar trebui sa fie cu adevarat un blog si nu neaparat o vanatoare de trafic. Cred ca cunosti mai bine ca mine o gramada de exemple de bloguri care asta fac si asta isi doresc.
    Ultima modificare făcută de gabi911; 6th January 2009 la 09:58.
    Vezi o galerie de rochii de mireasa pe korina.ro

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Spune-mi UN director web romanesc, care este profitabil... 98% sunt niste prafuri de directoare facute pe platforme si themes gratuite de pusti care abia au luat contact cu www-ul, iar restul de 2% sunt ori cu link reciproc, ori gratuite si nu fac deloc profit, ori cu plata si nu se inscrie aproape nimeni, deci iar nu putem vorbi de profitabilitate.

Referitor la previziuni, nu cred ca am nici macar 1% informatii pe baza carora sa ma exprim intr-un fel sau altul, deci ma abtin.

Referitor la modalitatile de a trece peste "apocalipticul 2009" cum este deja vazut de unii si de altii, voi face ce stiu mai bine, cat de bine voi putea - daca nu va fi de ajuns, va fi naspa - pentru mine!

Bafta tuturor!

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Toto Vezi Post
    Spune-mi UN director web romanesc, care este profitabil... 98% sunt niste prafuri de directoare facute pe platforme si themes gratuite de pusti care abia au luat contact cu www-ul, iar restul de 2% sunt ori cu link reciproc, ori gratuite si nu fac deloc profit, ori cu plata si nu se inscrie aproape nimeni, deci iar nu putem vorbi de profitabilitate.

Referitor la previziuni, nu cred ca am nici macar 1% informatii pe baza carora sa ma exprim intr-un fel sau altul, deci ma abtin.

Referitor la modalitatile de a trece peste "apocalipticul 2009" cum este deja vazut de unii si de altii, voi face ce stiu mai bine, cat de bine voi putea - daca nu va fi de ajuns, va fi naspa - pentru mine!

Bafta tuturor!
    Unul e Mufi Al doilea e Smarty si gata procentele de 2%

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Mai, nu stiu de Smarty, dar in mod sigur murfi nu iese pe profit nici daca... Partea buna e ca nu iese nici pe pierdere... cu el sau fara el tot cheltuielile alea le am...

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Toto Vezi Post
    Mai, nu stiu de Smarty, dar in mod sigur murfi nu iese pe profit nici daca... Partea buna e ca nu iese nici pe pierdere... cu el sau fara el tot cheltuielile alea le am...

Murfi directorul... am vazut ca accepti doar cu plata si ca unele site-uri inscrise au disparut complet... cat priveste Smarty e pe profit operational

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Da, la director m-am referit si eu... E pe plata, dar romanii sunt chitrosi! Imi pare rau ca o spun asa deschis si pe fata, insa asta e adevarul gol golut! Cat a fost moka, aveam si pana la 40-50 de propuneri pe zi, sincer, si din ziua cand am lasat doar cu plata, a fost o singura inscriere acceptata si una refuzata. Atat!

Poate ca e mai bine asa...

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vara 2009 aproape de final...
    De Nica Cristian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st August 2009, 12:58
  2. Cutremur in Romania 26.04.2009
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 27th April 2009, 17:58
  3. Licenta de BitDefender 2009 gratis (limitata la un an)
    De Marius Mailat în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 18th April 2009, 01:03
  4. Eurovision 2009 - selectia nationala
    De resita în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th January 2009, 22:43
  5. Primul post pe 2009
    De Daniel în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 2nd January 2009, 18:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.