GEEZ! Ar trebui sa puna adminii sau moderatorii un sticky care sa spuna mare si clar "Page Rank-ul nu influenteaza SEO" Cum am mai spus si prin alte parti... E doar un factor care arata ca site-ul respectiv e linkat de site-uri cu PR mai mare, dar nu influenteaza deloc pozitia in SERPs.
Imi place faza asta... Omul iti spune o chestie buna si tu dai cu bata-n balta si continui cu prostia ta spunandu-i sa-si puna capul la contributie si sa se documenteze. As zice sa citesti mai atent de pe forum si alte dati o sa-ti dai seama ce contribuie la SEO si ce nu contribuie.
Stii tu intregul algoritm de calcul al pozitiilor in Google si in alte motoare de cautare de faci o astfel de afirmatie ?
Daca da ... poate esti binevoitor si il imparti cu noi ... daca nu .. afirmatia ta de mai sus este egala cu zero.
Parerea mea este ca Google-ul nu s-ar zbate atata sa calculeze pentru absolut fiecare pagina de pe internet un "page rank" daca acest lucru nu ar conta macar ceva in cautari.
Oricum, si ce ai zis tu si ce am zis eu sunt speculatii, desi ce am spus eu are o logica mai mare decat ce ai zis tu![]()
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)