Chiar este ciudat, My Flash Fun - Homepage a luat pr1 la fel si alte domenii doar cu index.html pe ele. Bug... nu cred. Posibil vor sa testeze cine vinde link-uri si cine nu. - Cred!![]()
Chiar este ciudat, My Flash Fun - Homepage a luat pr1 la fel si alte domenii doar cu index.html pe ele. Bug... nu cred. Posibil vor sa testeze cine vinde link-uri si cine nu. - Cred!![]()
Scriu pe blog despre online, marketing si programare web.
cine mai are PR 6 / 7 si vrea sa vanda linkuri/advertoriale? PM me.
Si eu am trecut cu un site din noiembrie 2010de la pr0 la pr 2. Ibl-uri am doar din directoare si bloguri (e adevarat ca unele cu pr mare) insa nu am prea mult text pe site (mai mult imagini). Mi se pare cam mult direct pr 2 (nu ca m-as plange).
personal-trip.com 180 backlinkuri yahoo, pagerank 7
google.com 400 milioane de backlinkuri yahoo ,pagerank 9
Cel mai ciudat este ca google a degradat propriul pagerank.
Poate o sa fie corectie in urmatoarele zile...
Eu am sarit de la 2 la 5 cu site-ul de retete culinare,
un blog picat la 3 in februarie acum si-a revenit la 4,
un site de filme a primit 4,
reteteslabit a primit si el 3.
un site auto pe .com a primit 2
Din pasiune, fotograf
Paul, normal ca ai sarit, daca ai scos toate linkurile partenerilor fara macar sa-i anunti. Nu-i frumos ce ai facut sa stii. Ai pm!
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
O chestie misto pe care am observat-o in wmt, desi s-a facut uptate pr-ului, nu s-a facut inca ibl update.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)