Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Dece nu suport eu idiotii.....

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Implicit Dece nu suport eu idiotii.....

Mai nene, daca nu esti in stare sa tii minte ca ti-ai facut cont pe un site (confirmand adresa de e-mail folosita), ca ai publicat anunturi pe el, in fine, ca TE-AI FOLOSIT DE ACEL SITE, dece sari cu gura pe mine ca te-am umplut de SPAM cand iti trimit un e-mail odata la 2-3 luni de zile in care iti mai spun ce mai e nou pe site, ce facilitati ti-am mai pus TIE ca membru la dispozitie ?

Ma mai ameninti ca MA SI DAI IN JUDECATA pentru ca am indraznit sa iti trimit acel email. Ma iei si la misto: "va facem o oferta speciala, va inscriem gratuit la spamcop, firma ce se ocupa de spammeri ca dumenavoastra, si sa nu uitam de rotld ce nu incurajeaza deloc SPAMUL".

Sunt aproape sa mor de inima cand vad atata idiotenie intr-o singura persoana !

Edit: va dati seama ca vorbesc la modul retoric aici. Nu acuz direct pe nimeni de aici (desi poate e inscrisa si pe seopedia persoana respectiva).
    Edit 2: chestia de mai sus e cat se poate de reala
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Locaţie
    Bucuresti(pt moment)
    Posturi
    493
    Putere Rep
    34

Implicit

persoana respectiva bifase "accept sa primesc mailuri informative de la acest site"?
    daca da, nu-ti mai fa nervi degeaba.Oamenii uita ca si-au dat acceptul.
    daca nu.......

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Implicit

nu am optiunea asta, pentru ca nu trimit mailuri regulat. scrie doar cand iti faci cont ca esti de acord sa primesti din cand in cand cate o informare de genul asta. daca nu vrei, nu iti faci cont. simplu. sunt zeci de situri care ofera ce ofer eu, asa ca nu e nici o problema ca nu iti faci cont la mine.

p.s. vb la persoana I, insa normal ca nu ma refer la tine @domenii
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu de cateva zile tot ma rog de o firma sa nu-mi mai trimita "mesaje informative" si tot degeaba, cred ca am sa las amabilitatile, daca nu vor sa inteleaga de vorba buna... Cel mai mult ma streseaza mail-urile care nu au optiune de dezabonare.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de w!ll Vezi Post
    Eu de cateva zile tot ma rog de o firma sa nu-mi mai trimita "mesaje informative" si tot degeaba, cred ca am sa las amabilitatile, daca nu vor sa inteleaga de vorba buna... Cel mai mult ma streseaza mail-urile care nu au optiune de dezabonare.
    dezabonarea de la un spam il ajuta pe cel care trimite sa stie cert ca adresa ta este activa si in felul asta poate trimite si mai multe mesaje

eu nu prea inteleg de ce se streseaza lumea de spam in conditiile in care filtrul gmail functioneaza excelent (cel putin in cazul meu - foarte rar trece ceva in inbox - ba chiar uneori citesc spamuri de curiozitate ca sa vad cum mai merge piata ); cel mai sigur ar fi raportam spamul atunci cand e posibil sau sa-l ignoram in rest; nu mi se pare o idee constructiva o "disputa" cu spamerul;

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    37

Implicit

Daca il ignoram, il si incurajam totodata, uneuri filtrul de la Gmail mai da si el rateuri...

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    490
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de gabriel.stancu Vezi Post
    uneori citesc spamuri de curiozitate ca sa vad cum mai merge piata
    tare

Numai ca unii au si email la yahoo, unde nu e chiar asa roz situatia cu filtrarile.

meetzah: calm down, netul e plin de oameni care ameninta. Cea mai buna solutie e sa il ignori si sa nu iti bati capul cu toti. E posibil ca si el sa fi avut o zi proasta, sa uite ca s-a inregistrat de buna voie pe site, etc.
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de w!ll Vezi Post
    Daca il ignoram, il si incurajam totodata, uneuri filtrul de la Gmail mai da si el rateuri...
    iti dai seama ca nu pot raporta 200 de mailuri zilnic (abia am timp sa raspund celor utile)

cred insa ca daca cineva striga singur in strada si nimeni nu iese la fereastra sa ii raspunda (nici pozitiv nici negativ) atunci o sa oboseasca si o sa incerce sa caute alta metoda de promovare;

ps. va rog sa treceti peste lipsa de virgule din mesaj

mike_ppc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    839
    Putere Rep
    35

Implicit

Oarecum offtopic, dar daca tot a venit vorba: stie cineva care sunt criteriile dupa care intra un mail in Spam la Gmail ? Am constatat ca pe un cont intra in spam multe mailuri care sunt ok. Sigur, le bifez ca nu-s spam, dar m-ar interesa ce pot face sa am mai putine probleme de-astea.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    37

Implicit

Probabil ca acel e-mail contine niste ip-uri care sunt blocate de anumite liste

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ma enerveaza idiotii care nu stiu sa trimita un email
    De Seinfeld în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 23rd February 2009, 14:07
  2. la ce s-au mai gandit idiotii...
    De Seinfeld în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th October 2007, 22:54
  3. Suport Adsense
    De undoweb în forumul Adsense
    Răspunsuri: 15