Buna ziua domnilor .
Personal ma amuz .
aaa... vroiam sa spun ceva de portalul acela care se afla pe locul 5 " top romanesc in stil oltenesc " , dar nu pot spune absolut nimic.
Patronului ii urez mult succes si sa o tina tot asa, pe mine ma va bucura enorm sa privesc si sa imi dau seama ca inca sunt ok si nu am inceput sa o iau razna .
Domnului x6 ii raspund cu aceasta ocazie prin intermediul dumneavoastra , la o intrebare avansata de dansul mai de mult - Nu suport oameni care au impresia ca exista un monopol pe internet, nu ii suport pe cei care se bucura la necazul vecinului, nu vreau sa fiu nepoliticos sau lipsit de diplomatie, dar DOMNULE daca faci un Top, al "portocalelor" iar tu esti vanzator de "portocale" fi corect , punete unde iti este locul, stii dece ?,,, pari penibil - la fel ca atunci cand mai invitat in portofoliu , nu dau mai multe detalii .
Nu vreau sa se inteleaga gresit, nu am nimic cu nimeni, toti concurentii mei au tot respectul si sprijinul meu.
Buna seara.
No comment , nu merita comment, - domnul x6 chiar a reusit sa se faca cunoscut, nu stiu cine iar cumpara reclama de la compania lui de publicitate, dar , fantastice sunt caile domnului.
Chiar nu mai are sens sa scriem despre dansul , il cunoastem toti, ii multumim ca exista , asa ne dam seama ce fel de vanturi bat prin craiova.
Oricum, faza cu topul .. este penibil , inca o data penibil ...