Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345
Rezultate 41 la 45 din 45

Subiect: k6.ro

lup
    lup este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    25th June 2007
    Vârstă
    50
    Posturi
    58
    Putere Rep
    33

Implicit

Buna ziua domnilor .

Personal ma amuz .
    aaa... vroiam sa spun ceva de portalul acela care se afla pe locul 5 " top romanesc in stil oltenesc " , dar nu pot spune absolut nimic.

Patronului ii urez mult succes si sa o tina tot asa, pe mine ma va bucura enorm sa privesc si sa imi dau seama ca inca sunt ok si nu am inceput sa o iau razna .

Domnului x6 ii raspund cu aceasta ocazie prin intermediul dumneavoastra , la o intrebare avansata de dansul mai de mult - Nu suport oameni care au impresia ca exista un monopol pe internet, nu ii suport pe cei care se bucura la necazul vecinului, nu vreau sa fiu nepoliticos sau lipsit de diplomatie, dar DOMNULE daca faci un Top, al "portocalelor" iar tu esti vanzator de "portocale" fi corect , punete unde iti este locul, stii dece ?,,, pari penibil - la fel ca atunci cand mai invitat in portofoliu , nu dau mai multe detalii .

Nu vreau sa se inteleaga gresit, nu am nimic cu nimeni, toti concurentii mei au tot respectul si sprijinul meu.

Buna seara.

No comment , nu merita comment, - domnul x6 chiar a reusit sa se faca cunoscut, nu stiu cine iar cumpara reclama de la compania lui de publicitate, dar , fantastice sunt caile domnului.

Chiar nu mai are sens sa scriem despre dansul , il cunoastem toti, ii multumim ca exista , asa ne dam seama ce fel de vanturi bat prin craiova.

Oricum, faza cu topul .. este penibil , inca o data penibil ...
    Ultima modificare făcută de Krumel; 23rd August 2007 la 08:29.

murphy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th March 2007
    Vârstă
    44
    Posturi
    86
    Putere Rep
    34

Implicit

" la fel ca atunci cand mai invitat in portofoliu , nu dau mai multe detalii "
    In loc sa te simti onorat ca te-a invitat in acelasi portofoliu cu marile companii care "colaboreaza" fara stiinta lor cu cel mai mare portal de publicitate online din spatiu carpato-danubiano-pontic.
    Hai sa lasam omul ca e destul de nefericit si asa
    Posturile mele au venit ca replica la includerea mea in acea lista a personalitatilor , in rest nici eu nu am nimic cu nimeni, atat timp cat se pastreaza bineinteles o relatie de reciprocitate

digitalserv este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd August 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    39
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Exclamation

Citat Postat în original de murphy Vezi Post
    Posturile mele au venit ca replica la includerea mea in acea lista a personalitatilor , in rest nici eu nu am nimic cu nimeni, atat timp cat se pastreaza bineinteles o relatie de reciprocitate

same !

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    47

Implicit

Pretul incepe este de 20 mii euro, negociabil.
    Mai bine imi iau masina si imi ajung bani sa fac si un portal de la zero

Mica este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st October 2007
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit K6, X6, acelasi proprietar

Recent am vizitat siteul x6 . ro si am constatat ca este plin de carti in format electronic pentru care am indoieli ca proprietarul siteului detine drepturi de autor. Nu vreau sa ma bag in ciorba altuia totusi ma intreb de ce nu se implica si cei direct interesati, adica detinatorii drepturilor de autor.

Pagina 5 din 5 PrimulPrimul ... 345

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •