@ibis este foarte posibil sa fie cum spui tu, dar tot sunt vinovati.
E ca in politica. Iliescu sarac si cinstit ne vrea binele , in timp ce din cauza coruptilor pe care el i-a condus si le-a fost tata si mama ajunsese tara asa cum era, fara nici o vina din partea lui...LOL
Aici e vorba de o atitudine si mentalitate pe care noi romanii trebuie sa ne o schimbam , daca dorim sa avem parte de mai bine si nu sa ramanem acleasi popor care inghite totul , fie ca ii convine sau nu.
Cu toate ca repet, si eu am cumparate zeci de carti de la ei, (probabil vreo 70-80, daca nu mai multe, n-am stat sa le numar) trebuie luat atitudine. E o economie de piata Cumpar de la tine pentru ca am o impresie buna. Incepi sa joci murdar, nici o problema mai sunt 10000 de edituri de unde pot sa cumpar.
Ma doare undeva daca webmaster a fost ales instalatorul sau vreunu pe care are nickul smekerash_mafia`14}{ care o freaca pe mirc toata ziua. Editura i-a angajat, ea trebuie sa raspunda.
PS
Acuma am observat de fapt ca si la spamul cu rosf.ro/ RoSFdb.ro de fapt nu sunt third parties car ii fac reclama, ci tot nemira.ro. Care se pare ca nu au fost multumiti sa faca doar un spam si sa puna acolo tot ce ii durea pe ei, trebuiau sa trimita cate un mail in parte, de pe situri diferite. Bleah

Răspunde cu citat