Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: imperator.ro - Spam

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit imperator.ro - Spam

Cum inteleg unii sa faca afaceri in Ro si ne mai miram de ce merg lucrurile asa.
    Am plangeri legate de faptul ca, imperator.ro imi spameaza utilizatorii de pe site cu email-uri de genul:
    Buna, numele meu este Dinu Andreea Rebecca si de curand am pus un anunt pe Imperator.ro Peste 47.000 de vizitatori intra zilnic in reteaua Imperator.roAm vandut produsul la scurt timp de la adaugarea lui! Iti multumesc anticipat pentru vizita!Rebecca
    Ideea e ca aceste mesaje spam sunt trimise agresiv.
    Din experienta voastra care este cea mai buna metoda de a opri acest tip de spam?
    Am vazut ca nu are date de contact si nici nu este operator de date cu caracter personal.

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    583
    Putere Rep
    34

Implicit

Incearca intai cu un e-mail aici : Contactati-ne - Imperator.ro

Daca trimit mailuri la kg la adrese gasite pe internet, nu prea vad ce poti sa le faci. Eu primesc mailuri spam zilnic, daca pot ma dezabonez de la ei daca nu ii ignor.
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Cei care isi promoveaza astfel site-urile trebuie sa se gandeasca ca acest tip de spam, atrage atat frustrarea utilizatorilor care primesc spam cat si pierderea credibilitatii site-ului care se promoveaza astfel.
    Am ales ca solutie de moment, sa blochez trimiterea de mail-uri catre utilizatori dupa anumite cuvinte cheie.

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    38

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

@ 2dor: nu te mai dezabona !
    E cea mai mare greseala. In felul acesta le spui ca nu este o adresa de email "uitata" si necitita de nimeni. Tu le spui ca chiar esti un operator valid care citeste emailul ala si care si-a facut timp sa incerce sa se dezaboneze.
    In felul acesta ei isi compileaza o lista de adrese de email valide si citite de useri reali !
    Rezultatul e ca nu o sa mai primeste poate spam de la cel de la care ai primit initial insa ulterior vei primi alte spamuri de la alte servicii care insa acum stiu ca trimit la useri reali.
    Si-au "spalat" listele de emailuri si au obtinut si o lista "double-opt-out" de mare valoare.

Deci in concluzie, ignora-i direct nu te dezabona.

Ce poti sa faci ca sa tii spamul sub control este sa iti iei un domeniu special pentru tinut emailurile, 2dor.ro sa zicem.
    Sa presupunem ca ai nevoie sa te inscrii la Decathlon, le dai emailul decathlon@2dor.ro pe care il creezi tu in cpanel cu forward catre un email colector secret (ex: email@2dor.ro)
    Daca incepi sa primesti brusc si subit spamuri pe adresa decathlon@2dor.ro o sa stii imediat cine a vandut lista de emailuri , prilej cu care poti sa-i injuri si sa-i ameninti.
    Iar apoi in faza a doua, stergi pur si simplu forwarderul si gata, s-a facut liniste, nu vei mai primi mailuri niciodata pe decathlon@2dor.ro !
    Faci forwarduri din astea pentru fiecare serviciu unde ai nevoie sa te inscrii. Eu am trecut de 400 si in felul acesta limitez si controlez sursele de spam, in plus am aflat si cine este nesimtit si vinde listele de emailuri.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de Mihai_Is Vezi Post
    Cum inteleg unii sa faca afaceri in Ro si ne mai miram de ce merg lucrurile asa.
    Am plangeri legate de faptul ca, imperator.ro imi spameaza utilizatorii de pe site cu email-uri de genul:

Ideea e ca aceste mesaje spam sunt trimise agresiv.
    Din experienta voastra care este cea mai buna metoda de a opri acest tip de spam?
    Am vazut ca nu are date de contact si nici nu este operator de date cu caracter personal.
    Daca spam e trimis de pe domeniul lor: obligatoriu sesizare la hostingul lor. In "contract" fiecare firma sau persoana specifica faptul ca nu vor trimite spam.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Andrei BD este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd January 2012
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    44
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de dascalescu Vezi Post
    @ 2dor: nu te mai dezabona !
    E cea mai mare greseala. In felul acesta le spui ca nu este o adresa de email "uitata" si necitita de nimeni. Tu le spui ca chiar esti un operator valid care citeste emailul ala si care si-a facut timp sa incerce sa se dezaboneze.
    Eu ma dezabonez incontinuu de la tot ce nu ma intereseaza si il consider spam si in timp au inceput sa dispara, cei drept nu imi las adresa de mail peste tot dar pot spune ca de la 10 spam-uri pe zi am ajuns la 1/ saptamana.

clawbc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    14th February 2008
    Locaţie
    Berlin
    Vârstă
    40
    Posturi
    91
    Putere Rep
    32

Implicit

Report as spam, daca aveti adresa pe gmail. Gmail vad ca filtreaza foarte bine spam-ul, chiar baga in spam mailuri reale.
    Alta varianta cred ca ar fi report catre dataprotection.ro, daca nu sunt inregistrati ca operator de date personal.
    Cauti ceva de inchiriat sau produse Apple?

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de Andrei BD Vezi Post
    Eu ma dezabonez incontinuu de la tot ce nu ma intereseaza si il consider spam si in timp au inceput sa dispara, cei drept nu imi las adresa de mail peste tot dar pot spune ca de la 10 spam-uri pe zi am ajuns la 1/ saptamana.
    Nu se justifica timpul cu dezabonarea. Chiar daca au buton de dezabonare... mai rapid il marchezi ca spam si asta e. Sa se gandesca si ei dinainte cat timp dureaza sa te dezabonezi de la 50-100 mailuri / zi.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pablos este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th September 2013
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Chiar nu intelegeti niciunul ca nu e vorba de spam in email ?
    Specifica destul de clar in post ca "imperator.ro imi spameaza utilizatorii de pe site cu email-uri" Deci "de pe site"

Deci practic acel mesaj cu "Buna, numele meu este Dinu Andreea Rebecca..." este trimis prin formularul de contact (care probabil se afla in fiecare pagina cu informatie) catre utilizatori care au pus informatii acolo...
    Ori cei de la imperator.ro fac asta, ori au angajat diferiti indivizi sau individe care nu stiu sa faca promovare decat prin astfel de mesaje, fie manual, fie prin roboti care trimis la nesfarsit mesaje.

Unii utilizatori au fost deranjati ca primesc mai multe mesaje (probabil ca au multe anunturi pe acolo) l-au anuntat pe proprietar si proprietarul respectivului site, recte Mihai_Is sa enervat (si m-i se pare normal sa se enerveze) si a pus acest post!
    Si eu am primit diverse cereri din partea unora care au insistat ca imi promoveaza siteul in fel si chip dar din fericire nu am fost de acord, ma pot trezi cu el penalizat la orice ora, mai ales daca-l inscrie aiurea in directoare web.
    Deci nu este vorba de spam in email, ca daca era spam in email se rezolva usor, mai ales pe Gmail

Nu inteleg de ce prietenul nostru nu contacteaza pe cineva de la acel site si nu cere explicatii, iar daca a facut asta de ce nu posteaza aici raspunsul celor de la imperator.
    Asa pot deschide si eu aici o discutie cu titlul: "oferservicii.ro imi spameaza utilizatorii" inventez un text gen "Buna, numele meu este Vasilica si fac pe dracu in patru..." si gata smecheria

Hai bafta si lasati spamul ca nu este bun la nimic!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

@pablos
    Chiar nu intelegeti niciunul ca nu e vorba de spam in email ?
    Pana la urma tot despre spam este vorba, acele mesaje nu se transmit singure, vin de pe o adresa de email.
    Ori cei de la imperator.ro fac asta, ori au angajat diferiti indivizi sau individe care nu stiu sa faca promovare decat prin astfel de mesaje, fie manual, fie prin roboti care trimis la nesfarsit mesaje.
    Ai dreptate, probabil mai sunt alte site-uri in situatia mea. E o metoda de promovare ce atrage atat frustrarea utilizatorilor care primesc spam cat si pierderea credibilitatii site-ului care se promoveaza astfel.
    Nu inteleg de ce prietenul nostru nu contacteaza pe cineva de la acel site si nu cere explicatii
    Am spus mai sus. Momentan am ales calea cea mai simpla si anume sa blochez trimiterea de mail-uri catre utilizatori dupa anumite cuvinte cheie.
    Pe viitor, voi lua in calcul si alte cai. Sunt cateva la care pot apela.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2009, 14:21
  2. Am primit un e-mail spam... dar nu e numai email spam!
    De thefan în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th September 2008, 23:15
  3. EMAIL SPAM Comunicate 1001 - 1001net.ro E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2008, 11:06
  4. E-MAIL SPAM: Demcod-Soft EMAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st April 2007, 00:58
  5. E-MAIL SPAM: adrese-utile.ro EMAIL SPAM