6th October 2014, 16:25
1 out of 1 members found this post helpful.
imperator.ro - Spam
Cum inteleg unii sa faca afaceri in Ro si ne mai miram de ce merg lucrurile asa.
Am plangeri legate de faptul ca, imperator.ro imi spameaza utilizatorii de pe site cu email-uri de genul:
Buna, numele meu este Dinu Andreea Rebecca si de curand am pus un anunt pe Imperator.ro Peste 47.000 de vizitatori intra zilnic in reteaua Imperator.roAm vandut produsul la scurt timp de la adaugarea lui! Iti multumesc anticipat pentru vizita!Rebecca
Ideea e ca aceste mesaje spam sunt trimise agresiv.
Din experienta voastra care este cea mai buna metoda de a opri acest tip de spam?
Am vazut ca nu are date de contact si nici nu este operator de date cu caracter personal.
6th October 2014, 21:18
2 out of 2 members found this post helpful.
@ 2dor: nu te mai dezabona !
E cea mai mare greseala. In felul acesta le spui ca nu este o adresa de email "uitata" si necitita de nimeni. Tu le spui ca chiar esti un operator valid care citeste emailul ala si care si-a facut timp sa incerce sa se dezaboneze.
In felul acesta ei isi compileaza o lista de adrese de email valide si citite de useri reali !
Rezultatul e ca nu o sa mai primeste poate spam de la cel de la care ai primit initial insa ulterior vei primi alte spamuri de la alte servicii care insa acum stiu ca trimit la useri reali.
Si-au "spalat" listele de emailuri si au obtinut si o lista "double-opt-out" de mare valoare.
Deci in concluzie, ignora-i direct nu te dezabona.
Ce poti sa faci ca sa tii spamul sub control este sa iti iei un domeniu special pentru tinut emailurile, 2dor.ro sa zicem.
Sa presupunem ca ai nevoie sa te inscrii la Decathlon, le dai emailul decathlon@2dor.ro pe care il creezi tu in cpanel cu forward catre un email colector secret (ex: email@2dor.ro)
Daca incepi sa primesti brusc si subit spamuri pe adresa decathlon@2dor.ro o sa stii imediat cine a vandut lista de emailuri , prilej cu care poti sa-i injuri si sa-i ameninti.
Iar apoi in faza a doua, stergi pur si simplu forwarderul si gata, s-a facut liniste, nu vei mai primi mailuri niciodata pe decathlon@2dor.ro !
Faci forwarduri din astea pentru fiecare serviciu unde ai nevoie sa te inscrii. Eu am trecut de 400 si in felul acesta limitez si controlez sursele de spam, in plus am aflat si cine este nesimtit si vinde listele de emailuri.