Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 12 din 12

Subiect: imperator.ro - Spam

Pablos este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th September 2013
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

Dragul meu Mihai_Is

Deci:
    Eu nu am siteuri de anunturi deci nu sunt subiectiv, am avut acum ceva timp unul de anunturi, mi-am dat seama ca nu pot face performanta in acest domeniul asta, l-am vandut si am facut cateva de jocuri pentru copii.
    Repet, nu pot fi acuzat de subiectivism. Obiectiv sunt insa...
    1. Cred ca siteul despre care vorbesti este unul din cele 3 pe care le detii. Cel putin asa mi-am dat seama urmand linkul catre oferservicii.ro, in footer fiind link catre alte 2 siteuri, relativ cu acelasi design, doar logo-ul schimbat !
    2. In pagina de afisare anunt exista "Trimite mesaj" unde sunt cateva campuri: nume, telefon, email, subiect, mesaj. Daca ai fi scos campul "Email" atunci mai era spam? Ai fi putut lasa doar: nume, telefon, titlu si mesaj
    3. Daca eu, eu personal, am acum chef si timp liber si nu am ce face, aleg un site oarecare si incep sa trimit mesaje aiurea despre siteul "tocmai.ro" de exemplu... "Buna ziua, reprezint siteul tocmai.ro, intra pe site si adauga anunturi moka" asta inseamna ca aia de la tocmai.ro sunt vinovati de ceva ? De asta ti-am zis data trecuta. Suna-i, trimite-le mesaj, vezi ce zic...
    4. Degeaba ai pus nu stiu ce filtre, oricine poate trimite maine pentru alt site, poimaine pentru un altul si tot asa... Banuiesc ca sunt o gramada de metode sa trimiti un mesaj in care sa incluzi o adresa de site

Poate gresesc in tot ce am scris mai sus, dar m-i se pare normal sa reactionez cumva mai ale sca am avut un site de anunturi..
    Ma pun si in situatia ta, dar nu inteleg de ce ai facut atata taraboi ca unii au trimis mesaj altora care au pus anunturi pe siteul/siteurile tale. Crezi ca userii care pun la tine anunturi le pun doar la tine? Le pun in alte zeci de siteuri, poate sute.. Pe cine sa deranjeze ca primeste un mesaj: "Pune anunt si pe siteul meu"? Ca doar e interesul lor sa puna anunturi peste tot ca sa isi vanda produsul !!!

Daca era un mesaj gen: "Nu intrati pe oferservicii.ro ca e site varza, intrati pe mamadracu.ro" atunci intelegeam... era concurenta neloiala si meritau distrusi prin orice mijloace.
    In sfarsit, deja m-ai incitat cu subiectul asta, cred ca le trimit alora de pe imperio un mesaj cu situatia asta, daca evident nu te superi!

Zi faina iti doresc!

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

@Pablos:
    dar nu inteleg de ce ai facut atata taraboi ca unii au trimis mesaj altora care au pus anunturi pe siteul/siteurile tale.
    M-a deranjat pentru ca mesajele se trimit prin mesageria mea si nu vreau sa plictisesc utilizatorii cu mesaje nesolicitate.
    Nu sunt de acord cu astfel de practici!

@Pablos:
    "Unii utilizatori au fost deranjati ca primesc mai multe mesaje ... l-au anuntat pe proprietar si proprietarul respectivului site, recte Mihai_Is sa enervat (si m-i se pare normal sa se enerveze) si a pus acest post!"
    2. Mesajele se trimit prin formularul de contact, in concluzie nu am acces la adresa de pe care se trimit!

@Pablos:
    Deci practic acel mesaj cu "Buna, numele meu este Dinu Andreea Rebecca..." este trimis prin formularul de contact (care probabil se afla in fiecare pagina cu informatie) catre utilizatori care au pus informatii acolo...
    Daca eu, eu personal, am acum chef si timp liber si nu am ce face, aleg un site oarecare si incep sa trimit mesaje aiurea despre siteul "tocmai.ro" de exemplu... "Buna ziua, reprezint siteul tocmai.ro, intra pe site si adauga anunturi moka"
    Da, exista si posibilitatea asta, dar in acest caz acea persoana are o problema!
    Gandind logic, cineva nu ar face asta fara sa aibe legatura cu acel site.

3. Am spus deja de 2 ori ca am rezolvat, deci acest topic nu mai este de actualitate!
    Rog pe aceasta cale un moderator sa inchida topicul!
    Ultima modificare făcută de Mihai_Is; 13th October 2014 la 23:12.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2009, 14:21
  2. Am primit un e-mail spam... dar nu e numai email spam!
    De thefan în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th September 2008, 23:15
  3. EMAIL SPAM Comunicate 1001 - 1001net.ro E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2008, 11:06
  4. E-MAIL SPAM: Demcod-Soft EMAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st April 2007, 00:58
  5. E-MAIL SPAM: adrese-utile.ro EMAIL SPAM