Salut ,
Nu stiu daca sunt cel mai indreptatit sa raspund acestui topic , but here it goes.
Sunt un angajat al PHG Soft , in calitate de programator pt. site-urile detinute de aceasta firma.
In aceasta calitate, site-ul autozone.phg.ro e "opera" mea, de care sincer sunt chiar multumit.
Revin la subiect.
1) Presupul spam nu este trimis de pe Yahoo , ci de pe server propriu. Pe Yahoo este un simplu Reply-Address , cu scopul de a nu ne sufoca serverele cu mesajele Bounce , pt. adrese invalide / inexistente.
2) Toti destinatarii acestui mesaj sunt useri care de buna voie s-au inregistrat pe site-urile detinute de firma. Fie ele subdomeniu.phg.ro , fie alte site-uri cu domeniu propriu.
3) Ca adaugare la pct. 2 , in sectiunea "Termeni si conditii" a fiecarui site este precizat faptul ca ne rezervam dreptul de a trimite e-mail-uri informationale userilor nostri. Asta chiar daca pe site-ul principal nu exista link catre Termeni si conditii.
4) Tot ca o adaugare punctelor 2 si 3 , mesajele primite de la noi nu se incadreaza la "SPAM". Asta deoarece "destinatarii" s-au inscris de buna voie , au optiunea ( respectata, dealtfel ) de dezabonare . Repet : sunt utilizatorii nostri inscrisi, nu am cumparat baze de date , etc.
5) Oarecum pe langa subiect : ai 3 mail-uri , care nu sunt identice . Care nu sunt SPAM . Te dezabonezi , nu primesti . Simplu.
6) Asemeni regulamentului SoftPedia : Accesul la serviciile PHG este un privilegiu, nu un drept. So feel free to leave us .
Cam atat am avut de spus, oarecum in apararea mea , ca developer al site-ului autozone.phg.ro .
Poti contacta avocatii nostri oricand , in cazul in care ti se pare ceva ilegal , conform legislatiei in vigoare.

Răspunde cu citat