Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 29 din 29

Subiect: SPAM: www.adriana.ro si www.afaceripeinter.net

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Pai daca tot te pricepi asa de bine poate imi dai si mie niste raspunsuri.
    Nu sunt oracol si nici DEX, si nici consultant pro-bono.

Ai dreptate la faza cu telefonul,imi aduc aminte ca te-ai prezentat dupa care ai inceput sa vorbesti despre spam..........si nu intelegeam nimic.
    Nu te pricepi la nimic, dar totusi il faci acel nimic.

Dar stii ceva? Toti cei care mi-au trimis mailuri au primit raspuns cu scuzele de rigoare - altceva ce era sa mai spun.
    Si daca ti-ai cerut scuze ai rezolvat gata, presupun. In viata in general e jumatate iertat pacatul da, dar nu si cand vine vorba despre alte lucruri tehnice, care imi ingreuneaza mie viata profesionala, zi de zi.

Ca sa intelegi, nu sunt eu singurul si multi altii au mai primit spam-ul tau:

http://www.stilxxi.ro/blog/2006/11/0...sual-suspects/

Esti deja pe RBL-urile romanesti de spam cu IP-ul si URL-urile tale, pusa de catre cei de la stilxxi.ro.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

adriana este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st November 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    36

Implicit Stiu........si incerc sa fac ceva in privinta asta!

Stiu de asta si imi pare rau. De aceea spun ca am nevoie de un ajutor, bineinteles ca este contracost.
    Ideea este ca acel spam are un istoric care ar trebui sa va dea de gandit si voua, sau ma rog companiilor care fac hosting. Nu am de gand sa expun aici aceste date de aceea as vrea sa ma consilieze cineva.
    Am mai discutat si cu alte persoane si se pare ca nu stiu .

Deci , poate cineva sa dea o mana de ajutor?
    just...leave me alone

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st November 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    36

Implicit

Concluzia este ca nu am de gand sa stau sa ma conversez despre acel nefericit eveniment.Ok..sunt de vina pentru ca securitatea serverului nostru este de kkt, pentru ca exista niste baieteti care dezvolta programele din ce in ce mai destepte care ma fac sa raman fara par in cap si sa devin anorexica.
    Asa e .aveti dreptate despre greseli si mai aveti dreptate despre faptul ca nu nimeni obligat sa inghita spamurile.

Dar haideti nene sa facem ceva. Ajutati-ma si pe mine sa o scot la capat ca nu mai pot. In fiecare zi , alte probleme, repari o vulnerabilitate, dai de alta, dai disable la perl, vezi ca de fapt nu e ala motivul....etc. Stiti voi mai bine decat mine.

Ptr oricine doreste sa ma ajute - 0744366.663-
    just...leave me alone

tis
    tis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th October 2006
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    43
    Posturi
    251
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de adriana Vezi Post
    Dar haideti nene sa facem ceva. Ajutati-ma si pe mine sa o scot la capat ca nu mai pot. In fiecare zi , alte probleme, repari o vulnerabilitate, dai de alta, dai disable la perl, vezi ca de fapt nu e ala motivul....etc. Stiti voi mai bine decat mine.
    Daca tot ai 2 site-uri respectabile ca si marime/continut cred ca nu ar fi o investitie foarte mare sa inchiriezi un server dedicat. Iei un server (gasesti de pe la 90 Euro/luna), tii acolo doar site-urile tale si eventual mai dai vreo 200 RON unui Linuxist care are habar de securitate sa intretina serverul. Cu asta ai scapa de majoritatea problemelor... + ca politica de securitate se poate face sa se potriveasca cu site-ul tau, nu mai trebuie o politica generala care sa se potriveasca catorva sute/mii de site-uri cum e in cazul serverelor shared.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Adriana, nu inteleg de ce ti-ar hackui "alti baietei" site-ul sau contul de hosting, si sa trimita spam din serverul tau, cu newsletter-ul tau, despre site-ul tau.

NU vreau sa neg total ca asta a fost, dar pare incredibil. Sincer.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st November 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    36

Implicit Precizare

Din pacate anumite detalii si date nu le pot da aici,tot ce pot spune este ca am un asemenea server . Al meu.
    Pentru ca am un server in colocatie la o firma, am o licenta plesk si exista o alta firma care imi administreaza acest server. Nu stiu linux decat sa il instalez pe calc si sa il folosesc,that all si de aceea am apelat la altcineva.

Exista situri gazduite pe serverul meu,care au administratori de domeniu su care au facut upload la diferite fisiere php, formuri mai precis, nesecurizate prin care s-a facut mail injection.

Pana sa descoper am stat si cu 1000 de mailuri in coada intr-o zi.

Dupa aceste mail injection a inceput sa o ia razna si newsletterul, adica sa se transmita la adrese de email care nu sunt in baza mea de date.

Si acum , pentru a inchia acest subiect: credeti ca am vreun interes sa fac spam pe un site - este vb despre adriana.ro - la care am muncit si muncesc de imi sar ochii , care ma reprezinta . Ce interes as avea? Am 24.000 unici pe luna, am membre fidelizate. Nu ma intereseaza nicidecum sa fac spam.

Sicer imi pare nespus de rau si ma doare sufletul sa vad ca munca mea e irosita si batjocorita din cauza unor vulnerabilitati.

Asta este.
    Ultima modificare făcută de adriana; 22nd November 2006 la 10:46.
    just...leave me alone

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

adriana email spam nu tine cont de intentie sau nu. Ele sint dovedite dupa trimitera mailului.

Nu ai vrut sa faci spam. Ok...dar trebuie sa tii cont ca exista persoane care l-au primit si care nu suporta asa ceva.

Dpdv. lor de vedere e simplu...scopul scuza mijloacele. Motivatiile ulterioare nu isi prea au rostul.

Multi fac si vin pe acest forum cu amenintari la adresa noasta. Pentru ce? Pentru ca imi rezerv dreptul de a cataloga un email ca fiind spam? E dreptul meu. Daca o firma nu isi poate controla modalitatile de promovare sau instiintare astfel incat ele sa nu ajunga la persoane care v-ar putea eticheta ca facand spam, atunci problema e a firmei respective.

Ideea noastra e alta: bun, cineva a facut spam...constient sau nu....noi ii spunem ca exista persoane pe netul asta care nu accepta asa ceva si ca ceea ce fac ei e gresit.

Persoanle/firmele respective ar trebui sa vina aici si sa isi creeze o imagine de conciliere, sa gaseasca modalitatiti normale de a trimite mailuri care sa nu eticheteze ca spam si sa nu fie deacord cu "reclama negativa". Reclama negativa e cea mai mare scorneala a unui roman care e nepunticios si e prins cu "mâţa-n sac".

Restul depinde doar de ceea ce fac aceste firme si de imaginea care si-o fac pe aceste comunitati de pe internet.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st November 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    36

Implicit Mea culpa

Sunt in totalitate de accord cu tine.
    Am vb cu toti detinatorii de black list in care era inclus ipul serverului nostru.
    Baietii au inteles situatia si m-au scos.

Sper ca pe viitor sa nu mai avem probleme de acest gen.

Adevarul este ca nu mai conteaza prin ce intamplare s-a facut spam, importan e ca s-a facut si ca unii oameni au fost obligati sa suporte acest lucru.

Mea culpa domnilor si inca o data va multumesc pentru atentionare.
    just...leave me alone

DMB
    DMB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    23rd September 2005
    Locaţie
    World WILD Web
    Vârstă
    53
    Posturi
    44
    Putere Rep
    38

Implicit

Imi pare rau, tare rau... mai ales ca stiu cu siguranta ca adriana.ro nu a trimis spam niciodata...
    Stiu acest lucru pentru ca am de la data de "Date: 14 Aug 2005 22:45:56 +0300" un email de "dezabonare", - nu ca m-as fi inscris vreodata la ei, dar asa, casuta respectiva de email s-a nimerit sa fie prin baza lor de date, ratacita, desi i-am atras atentia de nenumarate ori (casutei de email, normal) sa nu se mai bage pe liste unde nu are ce cauta, dar e incapatinata si umbla aiurea, de-aia se regaseste in bazele de date ale celor care fac spam, indubitabil fara voie....
    Si cum spuneam, pentru ca tot m-am "dezabonat" in 14 august 2005 de la un newsletter la care nu m-am abonat vreodata, am primit si eu circa aia de emailuri, catalogate in mod nedrept ca "spam" ...
    Mai trebuie sa precizez, pentru conformitate, ca mailurile de dezabonare veneau de la o adresa de @procent.ro... Ciudat, de-a dreptul ciudat...
    Concluzia este ca nu pot spune in ruptul capului, pentru ca as face o mare nedreptate, ca adriana.ro a trimis spam.
    Prima data spamul a fost de pe un alt domeniu, a doua oara a luat-o un server razna.
    Doamnelorsi domnilor, trebuie sa fim intelegatori, nu?!
    Asta e tot ce am avut de spus.
    Ultima modificare făcută de DMB; 25th November 2006 la 17:29.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th February 2009, 13:21
  2. Am primit un e-mail spam... dar nu e numai email spam!
    De thefan în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th September 2008, 22:15
  3. EMAIL SPAM Comunicate 1001 - 1001net.ro E-MAIL SPAM
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th April 2008, 10:06
  4. Bine v-am gasit. :) / Adriana Iordan
    De ariadna în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 3rd December 2007, 12:40
  5. E-MAIL SPAM: adrese-utile.ro EMAIL SPAM