Pai despre spam cred ca ai spus totul. In afara de primul post, toate sunt off topic daca e asa. Deci poti sa-l inchizi![]()
Pai despre spam cred ca ai spus totul. In afara de primul post, toate sunt off topic daca e asa. Deci poti sa-l inchizi![]()
Salut si as fi fost foarte bucuroasa sa fiu invitata la aceasta discutie.
Sunt Adriana Ceausescu, de la adriana.ro si afaceripeinter.net
situri acuzate pe nedrept de spam.Imi cer AICI scuze- pentru ca am raspuns cu scuze la toate emailurile ce imi spuneau sa nu mai fac SPAM.Din pacate se pare ca securitatea serverului a fost prinsa pe picior gresit din cauza unui client ce a pus un phpbb.Ma rog, nu mai conteaza cauza si nici nu vreau sa ma dezvinovatesc aruncand pisica pe clientul respectiv.Imi pare extrem de rau pentru ca niciodata nu am intentionat ca newsletterul meu sa fie transmis la n adrese de email cu care eu nu am nici o tangenta.
Situl adriana.ro - ptr ca de la el a fost transmis newsletterul nenorocit- are membre femei si sincer nu ma intrereseaza persoane care nu vor sa afle informatiile transmise de mine.
Si nu te supara draga admin, nu cred ca e chiar ok sa suni noaptea la ora 10 si sa incepi sa urli la mine fara sa explici clar cine esti si ce anume doresti.
Am inchis pentru ca numai tu vorbeai la telefon si ai inceput cu "Doamna esti nebuna".Consider inca o data ca in mod normal trebuia sa fiu invitata la aceasta "barfa" pentru a imi spune parerea despre acest tampit de "spam".
Oricum ,daca tot sunteti mult mai cunoascatori si daca tot am dat peste voi poate puteti sa ma lamuriti cu niste aspecte ref la administrarea unui server.
Folosesc Plesk , am un administrator de server care din pacate ori e slab pregatit ori ..............nu stiu ce sa mai zic.Daca cineva e dispus sa ma ajute- contacost- va rog sa ma contactati. Datele le gasiti pe nasparliile de situri pe care le detin.
just...leave me alone
Clar. Pe nedrept. Pun sursa celor 6 email-uri spam primite in decurs de o zi , aici pe forum ?adriana.ro si afaceripeinter.net situri acuzate pe nedrept de spam.
Nu te supara draga Adriana, din momentul in care tu iti permiti sa imi furi mie timp cu spam-ul tau imi permit sa te sun si eu la ora 10PM. Nu la 5 AM.Si nu te supara draga admin, nu cred ca e chiar ok sa suni noaptea la ora 10 si sa incepi sa urli la mine fara sa explici clar cine esti si ce anume doresti.
Ti-am spus clar cine sunt, si despre ce vorbesc. Poate nu erai tu intr-o stare sa intelegi bine despre ce vorbesc.
Clar, aici ai nimerit-o in sfarsit.nasparliile de situri pe care le detin.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Any way,
La ora 10,dupa o zi intraga de munca, cu 2 copii pe cap crede-ma ca nu imi arde de cuvinte de genul" Doamna esti nebuna!"
Macar putin respect ptr ca sigur sunt mai in varsta decat tine si ma gandesc ca totusi cei 7 ani de acasa sigur ii ai.
Ref la nasparliile de situri, sunt singura care are ceva de comentat ptr ca ele sunt ale mele si nu ma intereseaza alte comentarii. Deci nici ale tale.
Oricum eu nu am intentioant sa fac SPAM. Gandeste-te ce interes am eu sa intri tu, un barbat , pe un site de femei?????? Si nici macar nu te pot fideliza.....
just...leave me alone
Dar ma bucur cel putin ca imi faci reclama..........chiar si negativa.
just...leave me alone
Anyway, la ora 10 dupa o zi grea de munca cu [insert any child number here] pe cap, crede-ma nu-mi arde sa stau sa sterg mail-uri si sa sortez alte prostii, pt ziua urmatoare.
Adica faptul ca ai copii e o scuza ? Sau cum vine asta ? Nu baga la mijloc alte probleme.
Situatia aici, este faptul ca ai spamat o groaza de oameni care nu ti-au vrut si nu ti-au cerut e-mail-urile alea.
Sincer nu ma intereseaza varsta ta si te respect atat cat ma respecti si tu pe mine.Macar putin respect ptr ca sigur sunt mai in varsta decat tine si ma gandesc ca totusi cei 7 ani de acasa sigur ii ai.
Normal ca nu te intereseaza.Ref la nasparliile de situri, sunt singura care are ceva de comentat ptr ca ele sunt ale mele si nu ma intereseaza alte comentarii
La atitudinea pe care o ai nici nu ma mira. Citeste o carte despre negative advertising, imagine si cat de mult iti poate dauna asta pe termen lung, versus 10-20-30 de vizite in plus.Dar ma bucur cel putin ca imi faci reclama..........chiar si negativa.
A suna pe cineva la ora 10 si a incepe cu "Doamna esti nebuna", fara sa explici ce anume doresti este deranjant si nu faptul ca am familie si ma mai ocup unori si de ea.
Sa lasam discutiile astea pe forum pentru discutii face to face.
Am sa vin sa vorbim fata in fata . Poate atunci vei putea sa imi explici si mie niste lucruri.
Aporopo..unde te gasesc?
Si inca o data : Crede-ma ca nu a fost spam. Ce putin eu nu asta am facut!De aceea as vrea sa vin sa vb!
Ultima modificare făcută de adriana; 22nd November 2006 la 00:20.
just...leave me alone
pacat ca nu imi inregistrez propriile convorbiri.
O dai in sus si in jos cu "Doamna esti nebuna". Mi-am spus numele, am spus motivul pentru care sun. In momentul cand tot incercai sa intelegi despre ce vorbesc si m-ai cam flituit ca "ce vreau eu domne' de la tine" si sa "te las in pace", e si normal sa ma enervez.
Asa si ? Nu inteleg. Ce face to face ? Trebuie sa imi fac programare de intalnire cu fiecare care ma spameaza ?Sa lasam discutiile astea pe forum pentru discutii face to face.
Poate atunci vei putea sa imi explici si mie niste lucruri.
Aporopo..unde te gasesc?
Daca nu stii ce inseamna Spam, cauta pe Google. Nu trebuie sa iti explic eu face to face.
Pai daca tot te pricepi asa de bine poate imi dai si mie niste raspunsuri.
Ai dreptate la faza cu telefonul,imi aduc aminte ca te-ai prezentat dupa care ai inceput sa vorbesti despre spam..........si nu intelegeam nimic.Cand te-am rugat sa explici ai inceput sa o dai cu "Domna esti nebuna"
Dar stii ceva? Toti cei care mi-au trimis mailuri au primit raspuns cu scuzele de rigoare - altceva ce era sa mai spun.
just...leave me alone
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)